Ott vagyunk a legjobbak között

Vágólapra másolva!
Az egykoron Livepoolból indult Creamfields a kezdetektől fogva tízezreket vonzott, idén nyáron csak Csehországig kell elutaznunk, hogy mi is megnézhessük a világ egyik leghíresebb partyját, ráadásul igen impozáns a most nyilvánosságra került fellépőlista is. Ferry Corsten, John Digweed, Sasha, Funk D´Void, és a magyar Hot X is már biztos fellépő.
Vágólapra másolva!

Most került nyilvánosságra a csehországi Creamfields első hivatalos lineupja. A hírek szerint már biztos, hogy a nyáron Breclav-ba érkezik Ferry Corsten, John Digweed és Sasha, akiket a világ száz legjobb dj-e között tartanak számon. Mindhárman a Raveline Global színpadon kaptak helyet, amely egy hatalmas dance-aréna.

A sajtóanyagban Digweed zenéjét csak úgy jellemezik hipnotikus progresszív-house. A Renaissance-os kollegája a Chemical Brotherst is remixelő Sasha pedig ugyancsak a prog-house rajongóknak kedvez.

Ferry Costern a DjMag százas listájának nyolcadik helyezettje és emellett remekbe szabott trance-ikon. Az egykoron még System F néven kezdő srácnak Out Of The Blue hozta meg a sikert, ami a mai napig kitart. 2006-ban aTrance Awards legjobb videó kategóriában jelölték Fire című trackjét.

Külön büszkeség hogy a honlapon fellelhető és egyre bővülő lineupban felfedethetjük a magyar Dedacode Productions egyik atyját Hot X-et is.

A fesztivált kilencedszerre rendezik meg nyáron. Az idők során Anglia mellett bekapcsolódott Dél-Amerika és Európa több része is. Júliusban, csak Csehországig kell elutaznunk, hogy megnézzük a világhíres tízezreket vonzó fesztivált, ráadásul elindult a hivatalos európai, azon belül magyar nyelvű honlapjuk is.

A hivatalos európai szájton magyar menürendszerrel és információkkal találkozhatunk. Csehország háromszor adott helyet a fesztiválnak, ami így a cseh technoszcéna legfontosabb rendezvényévé vált - és négy év szünet után a Creamfields visszatér.

Digweed az egyik múltévi partyn

A Creamfields Central Europe elsősorban Csehország, Szlovákia, Ausztria és Magyarország közönségének szól, de persze a világ minden tájáról érkezik majd a közönség és a fellépők. Hét színpadon több mint hatvan előadó, dj és zenekar kap majd lehetőséget.

A most elindult európai honlapon az alapvető hírek mellett természetesen tájékozódhatunk a jegyekről, a szálláslehetőségekről, illetve minden egyéb hasznos információról. A júliusi fesztivált hivatalos warmup-bulik vezetik majd be, például Bécsben. Több mint harminc bemelegítő party terveznek júliusig, és a szórásból ígéretük szerint kishazánk sem maradhat ki.

party.origo.hu