Vágólapra másolva!
A május 3-ai Sensation White hazai rendezvénye minden tekintetben újdonság a hazai partyzók számára. Az idén világkörüli turnéra induló partysorozat speciális show-eleme az úgynevezett Megamix, melyen előre koreografált látványos előadással bűvölik el a fehérbe öltözött bulizókat.
Vágólapra másolva!

A hetedik éve sikeresen működő Sensation White csúcspontja a Megamix, mely a party különálló, mégis teljesen szerves része. Általában éjfélkor kezdődik a mintegy huszonöt-negyven perces produkció, mellyel minden alkalommal egyedi összegzést adnak az elektronikus tánczene fejlődéséről.

A holland szervezők a party.[origo].hu-nak elmondták, hogy az ötlet egyfajta frusztrációból született meg. Mindig is lenyügőző fény- és hangtechnikával dolgoztak, ám soha nem volt lehetőségük, hogy mindazokkal egy előre felépített és megrendezett formában kápráztassák el a közönséget.

Mivel soha nem tudták, milyen zenéket fog az aktuális dj játszani, kitalálták a Megamix show-elemet. Az előadás zenei anyagát előre rögzítik, így lehetőségük van arra, hogy a tűzijátékokat, fényeket, lézereket, valamint az összes artistát és táncost megfelelő egyensúlyba hozzák.

A különleges koreográfia így nyújtja azt a maximálisan látványos show-t, melyet partyzó valaha elképzel(he)t, s ezen keresztül a közönség képet kaphat a dance-szcéna (és így a Sensation White party szervezőinek) zenei múltjáról és jelenéről.

A holland szervezők elárulták, hogy hozzánk a Love Show-val jönnek, amely teljes egészében a szerelem, a vágyakozás, a szenvedély köré épül, és ebben a témakörben készül el a Papp László Sportarénába megálmodott díszlet és koreográfia is.

Például a tavalyi szilveszteri düsseldorfi partyn a táncosokon és artistákon kívül lélegzetelállító díszlet gondoskodott a mágikus hangulatról a leginkább futballstadionként üzemelő Düsseldorf Arénában. A show központi eleme egy nyolcvan méter fesztávolságú fa volt, mely az aréna tetejéig ért, és különleges pirotechnikai- és fényeffekteket használtak a több tízezer partyzó elbűvölésére.

party.[origo].hu

Sensation Megamix 2005