Úttörők a viperafészekben

Vágólapra másolva!
A tavalyi nagy sikerű dj-tehetségkutató után újabb versenyen mérhetik össze tehetségüket és tudásukat a hazai lemezlovasok és zenekészítők. A jelentkezők minden hét szerdán mutatják be produkciójukat a váci úti Viper Roomban.
Vágólapra másolva!

Kezdő és haladó dj-k, valamint zeneszerkesztők és -készítők jelentkezését várják a Musicteam és a Pioneer rendezésében induló versenyen. A szervezők célja, hogy a magyar produceri munkákat népszerűsítsék itthon és külföldön egyaránt.

A szervezők azok jelentkezését várják, akiknek már megjelent zenéjük, illetve olyanokat is, akik csak most szeretnék megismertetni saját készítésű zenéiket a közönséggel. Éppen ezért a verseny során nemcsak a legjobb helyen végzett előadóknak, hanem "minden hazai tehetséges zeneírónak lehetőséget biztosítanak."

Producerek számára két kategóriában is lehet nevezni, egyrészt bármilyen új szerzemény, illetve remix kategóriában (aki természetesen mindkét műfajban otthonosan mozog, lehetőség van több dallal indulni). A nagy érdeklődésre való tekintettel a versenyt kibővítették egy dj-kategóriával is, ahol a lemezlovasoknak egy maximum tizenöt perces szettet kell bemutatniuk.

Az első meghallgatásra március 12-én került sor, és azóta minden hét szerdán folytatódik egészen május 14-ig a budapesti Viper Roomban (XIII. ker. Váci út 168/b).

A tíz héten át tartó rendezvénysorozat minden szerdán este kilenckor kezdődik. A zsűri tagjai közt szerepel a Flamemakers, akik többek közt együtt dolgoztak már Bárány Attilával, Hamvai PG-vel, valamint a híres Raul Rincon-nal is.

A verseny nem zártkörű, ezért minden érdeklődőt szeretettel várnak a rendezvényre, a bemutatók után ugyanis a Housemasters zenéjére lehet partyzni. Jelentkezni folyamatosan lehet az [email protected], valamint a [email protected] e-mail címen, a nevezési díj egységesen ezer forint.

A győztesek Bols ajándékokkal is gazdagodnak, illetve a győztes szerzemények részére a szervezők biztosítják a digitális megjelenést. A legjobb dalokat felveszik zenei webáruházak kínálatába, és promóciós jelleggel rádiós és internetes mixekbe is bekerülnek.

party.[origo].hu

The FlameMakers & DJ Wallas feat. Adri: Elektro Funk