Tűzgyújtók Gödöllőn

Vágólapra másolva!
Április első hetében újból diákpartyval kedveskedik látogatóinak a gödöllői Club Q. Ezúttal az ifjú producert és dj-t, Daneel-B-t látják vendégül, akit mostanság leginkább a Flamemakers formációból ismerhet a közönség.
Vágólapra másolva!

Az ifjú zenész igen hamar kezdte a szakmát, az általános iskolát befejezve már az ország legtöbb klubját végigjárta lemeztáskájával a vállán.

Hamarosan elmondhatta magáról, hogy az ország összes szórakozóhelyén játszott már, és számos rádió mai tánczenéket játszó műsorában lehetőséget kapott a bemutatkozásra.

Erick Morillo, Benny Benassi, Steve Angello, Eric Prydz és David Guetta, és ami összeköti ezeket a neveket, az nem más, mint vendégszereplésük hazánk első és egyedüli house-netrádiójánál. A Radio69-et az akkor még nagykorúságát sem betöltő Daneel-B alapította meg.

A dance-világban mára igazi unikumként számító, kizárólag klubslágereket szállító Flamemakers alapítótagja.

Dj-szettjei alatt kizárólag house-t játszik, annak minden felllelhető formáját, a progresszívtől a vokálison keresztül a latin stílusig.

A Club Q a legfiatalabb korosztály számára rendezi meg Tig Party névre elkeresztelt diákbuli-sorozatát.

Ezeken az estéken "kicsik és nagyok" korhatár nélkül látogathatják a klubot, ahol a szervezők külön figyelmet fordítanak a kiskorúak alkoholmentes szórakoztatására.

Pest megye legmenőbb diákbuliján a vendég-dj mellett a gödöllői Club Q két rezidense, Tégla és Joe Nathan gondoskodik a bulizók jókedvéről április első hétvégéjén.

(x)

The Flamemakers & dj Wallas feat. Adri: Elektro Funk