Dj-iskola tavasszal is

Vágólapra másolva!
A nagy sikerre való tekintettel ismét elindul Dän von Schulz és a party.[origo].hu közös dj-iskolája. Az első beiratkozás április utolsó hetében kezdődik, a tavaszi tanévnyitóra május 19-én kerül sor.
Vágólapra másolva!

Az egyhónapos tanfolyam során napi három órában a teljesen kezdő szinttől mutatják meg a jelentkező diákoknak a dj-szakma fortélyait. Az osztályfőnök ezúttal is a lemezlovasipart negyedszázada űző Dän von Schulz lesz.

Az első tanfolyamra több mint kétszázan adták be jelentkezésüket, és közülük választották ki azt a huszonkét embert, aki januárban beiratkozhatott a képzésre. Mint Schulz elmondta, abból a csoportból mindannyian sikeresen levizsgáztak, és a legtöbben azóta már a dj-pult mögé állhattak.

A jelentkezési lapokat nemsokára a party.[origo].hu oldaláról lehet letölteni, a beiratkozásra pedig két turnusban kerül sor. Elsőként április utolsó három napján, illetve másodszorra május második hetének hétfői, keddi és szerdai munkanapján délután négy órától hat óráig személyesen lehet leadni a jelentkezéseket a Barokko Clubban.

A Liszt Ferenc téri szórakozóhely szolgál továbbra is osztályteremként, ott lesz a napi háromórás oktatás. Egy hónapon keresztül a dj-szakma minden tudnivalójáról elméleti és gyakorlati oktatásban részesülnek a hallgatók.

A tananyag meglehetősen széles merítésű, hiszen Schulz szerint mára a dj-nek nemcsak a lemezekkel, hanem önmaga menedzselésével is foglalkoznia kell. Éppen ezért menedzsmenti és jogi ismereteket is okítanak a növendékeknek.

A legfontosabbak természetesen még mindig a lemezjátszókon és a számítógépen való keverés trükkjei, ám a mostani képzés során az előzőhöz képest nagyobb hangsúlyt fektetnek majd a szoftveres zenekészítő programok elsajátítására. Hiába, haladni kell a korral.

Schulz továbbra is várja mindazok jelentkezését, akik érdeklődnek a szakma iránt, hiszen a megfelelő ritmusérzékkel és a maximális lelkesedéssel a kurzus bárkit hozzásegít az alapok elsajátításához. A tanfolyam záróvizsgával fejeződik be, ahol neves lemezlovasokból álló zsűri előtt kell bemutatniuk tudásukat a diákoknak.

party.[origo].hu