Áprilisban még hosszabb az éjszaka

Vágólapra másolva!
A gödöllői ClubNight Extra! klubestje ezúttal a Studio és a Disco's Hit sztárját, Dj Antonyot látja vendégül. Az ifjú dance-titán végigjárta a lemezlovas-szakma szamárlétráját, itt az ideje, hogy a Club Q hallgatóságát is elvarázsolja.
Vágólapra másolva!

Az áprilisi ClubNight Extra ismét egy izgalmas csemegével szolgál az odalátogató szórakozni vágyóknak. Ezúttal a hazai dance-szcéna megkerülhetetlen alakja, a mostanság leginkább Bárány Attila társaságában fellépő dj Antonyo lesz az éjszaka sztárvendége.

Antonyo már gyerekkora óta a zenének él, 1997-ben került közelebbi kapcsolatba a dj-szakmával. Akkoriban egy lemezboltban kezdett dolgozni, így kedvenc zenéihez is könnyebben hozzájutott.

Sikeresen elvégzett egy lemezlovas-tanfolyamot, majd Bárány Attilának köszönhetően elindult dj-karrierje. Elsőként 1998-ban a Bahnhof Music Clubban töltötte be a házigazda szerepét majdnem három évig.

Innentől kezdve nincs megállás, az ország szinte összes kisebb klubjában játszott már: Süss Fel Nap, Fat Mo's, Club Seven, Közgáz Pince.

2002-től a Cafe del Rio rezidensi címét szerezte meg magának, de ekkoriban kezdte felfedezni a nagyobb klubokat is. Sorra hívták meg olyan diszkókba, mint a Dokk, a Bed, az Events Hall és számos külföldi szórakozóhelyre is eljutott.

Ez idő tájt már különböző rádiók esti műsoraiban is készített mixeket, leginkább a Roxy Rádióból és a Rádió Deejay-ből lehetett ismerős a neve. Az első mixlemez sem váratott sokáig magára: a CLS Records gondozásában megjelenő Cafe del Rio Summer 2004-en egy albumnyi nyári slágert hallhatunk.

2005-ben a Rádió 1-hez igazolt, azóta csütörtökönként Bárány Attilával pörgetik kedvenc lemezeiket a Disco*s Hit című műsorban. Tavaly újabb mixalbuma jelent meg, a My House Summer 2007-en a nyár legnagyobb house-slágereit gyűjtötte egybe.

A vendég dj Antonyon kívül a házigazdákat JoeNathan képviseli a ClubNight Extra szombati partyján Gödöllőn. Belépés kizárólag tizennyolc éven felüli bulizóknak!

(x)

Dj Antonyo itt épp Niki Beluccival hergeli a Bed közönségét