Vágólapra másolva!
Újabb patinás klub csukja be kapuit, a Karolina úti Club Nonsense hétvégi rendezvényére már nem került sor, és információink szerint a szórakozóhely a későbbiekben sem fog kinyitni.
Vágólapra másolva!

A 2007-ben megnyílt Club Nonsense Buda igényes, exkluzív szórakozóhelyeként üzemelt. A fő profil a zenés szórakoztatás a megfelelő fény-, hang- és vizuáltechnikával.

Nyitása óta számos húzónevet hoztak el a dance-szcénából, Nonsence Electric klubsorozatuk igen hamar fogalommá vált a budapesti éjszakai életben.

Így többek közt idén náluk lépett föl a progresszív-house két jelentős dj-je, Moshic és Danny Howells, a német house-electro-duó, a Tiefschwarz.

Legutóbb, most hétvégén a madridi Simon&Shaker, illetve a finn Miika Kuisma játszott volna a Tranceport csapat bulján.

A party szervezői a múlt hét csütörtökön értesítettek, hogy a Club Nonsense a hétvégén rajtuk kívülálló okok miatt nem nyit ki. A bulit már nem akarták lemondani, ezért kénytelenek voltak azt egy másik helyre költöztetni.

Információink szerint a szórakozóhely véglegesen bezárt, ugyanis a klub tulajdonosai között ellentétek adódtak, melyet már csak jogi úton hajlandóak megoldani.

party.[origo].hu