Nyolcévesek buliznak Fehérváron

Vágólapra másolva!
Nyolc éve töretlenül a magyar hiphopszcéna információit, érdekességeit a Hiphop.hu portál, a Party.[origo].hu partneroldala. A becses évfordulót április 11-én ünneplik a hazai rapperek, a székesfehérvári Fezen klubban.
Vágólapra másolva!

Hivatalosan 2000. március 26-án kezdődött a történet, a domainbejegyzés ugyanis akkor történt. Az oldal valójában csak áprilisban indult, ezért idén április 11-én ünnepelik meg a Hiphop.hu nyolcadik születésnapját.

A 2008-as év második fele rengeteg újítást hoz majd az oldalon, de addig is, itt az alkalom egy kis ünneplésre az ország egyik legrégebbi partysorozatán. A 20. Hiphop.hu party első két fellépője a Bloose Broavaz kollektíva szókimondó szövegelőpárosa, DSP és Siska Finuccsi.

A Mideastouch-istállótól Eckü, Mr. JoeKer és Mentha triója, azaz a veszprémi Hősök, a nemrég a Fürge ujjakkal kirukkoló Pixa, illetve a Hiphop.hu videófelelőseként ismert mc Fluor Filigran.

A dj-felhozatal is módfelett erősnek ígérkezik, a stílus egyik hazai atyjának számító Györemix!-en kívül B.A.S.S., Benzo és Soul'ja tolja a legjobb hiphopütemeket pénteken.

Csápolásra felkészülni, szóljon a születésnapi dal a nyolcéves hiphop.hu-nak a székesfehérvári Fezen Klubban. Az italakciók mellett az elmaradhatatlan tombola sem hiányozhat, frankó cuccokért lehet játszani.

A belépő ezer forint, a partyajánló videó ide kattintva tekinthető meg.

party.[origo].hu