Az expornós nemzetközi sikerei

Vágólapra másolva!
Hosszas előkészületek után végre megjelent Niki Belucci, az egykori pornósztár első nemzetközi kislemeze. A mostanság a világot dj-szettjeivel végigturnézó djane emellett újabb, előreláthatólag még nyár előtt megjelenő mixlemezén serénykedik.
Vágólapra másolva!

Niki nemrég nemzetközi lemezszerződést kötött a német Dosordie kiadó Kingdom Kome Cuts nevű house-labeljével. E megállapodásnek hála, e héttől már kapható a Get Up című kislemezm, melyen annak a Charles Salternek hallható a hangja, aki a svéd Axwell tavalyi klubslágere, az I Found You elkészítésében is közreműködött.

Egyelőre csak digitális, letölthető verzióban érhető el a világ több erre szakosodott oldalán, de rövidesen bakelit és maxicédé formátumban is kapható lesz. Neves kiadók terjesztik, a világ számos földrészén promótálják, Nyugat-Európától Dél-Afrikán át egészen Ausztráliáig.

A dalhoz rövidesen videóklip is készül, és Niki már dolgozik az első külföldön is terjesztendő mixlemezének trekklistáján. Az album várhatóan még nyár előtt fog megjelenni, szintén a német kiadó gondozásában.

A fiatal djane egyébként annak idején sikeres sportkarriert hagyott abba egy sérülés miatt. A középiskola elvégzése után a pornószakmában hat hónap alatt ismertette meg nevét a szélesebb közönséggel.

Öt éve szórakoztat hivatásos lemezlovasként, eleinte az ország összes klubját végigturnézta, manapság inkább külföldön hallhatjuk dj-szettjeit, évente több mint százötven fellépést vállal.

party.[origo].hu

http://www.youtube.com/v/gUwntxqd9nw&hl=en

Niki Belucci: 1234