Újabb luxusjegyek a fehéreknek

Vágólapra másolva!
A május 3-ai, első hazai Sensation White partyra - a nagy érdeklődésre való tekintettel - újabb deluxe-jegyeket dobnak piacra. A speciális igényeket kielégítő teraszokra kizárólag ilyennel lehet feljutni.
Vágólapra másolva!

Miután négy héttel az esemény előtt az összes eredetileg áruba bocsátott deluxe-jegy elfogyott, a szervezők most újabb teraszok építését határozták el. Így a huszonötezer forintos jegyek, melyek a négy deluxe-terembe is bejutást biztosítanak, várhatólag még április elején megvásárolhatóak lesznek.

A szervezők szerint további teraszbővítésre már nincs lehetőség, így aki kiemelt helyről szeretné élvezni a Sensation White májusi rendezvényét, annak sietnie kell a vásárlással. A világ számos részéről érkező partyzók háromféle lehetőség közül választhatnak. A normál jegyeken kívül a speciális igényeket kielégítő deluxe- és vipjegyek is vásárolhatók.

Az utóbbi két jegyfajta tulajdonosai saját ruhatárral rendelkeznek majd, ezenkívül a deluxe-jegyeseknek rendelkezésükre áll egy speciális terasz. Emellett a bulizásban elfáradtakat chillout- és lounge-zenékkel fogadja a négy berendezett különterem.

A vipvendégek részére egy exkluzív, emelvényre épített terasz áll rendelkezésre, ahonnan a show egészére rá lehet látni. Önálló bárjukban hoszteszek gondoskodnak a korlátlan étel- és italfogyasztásról.

A világkörüli turnéra indult Sensation White partyt idén először rendezik meg Magyarországon, május 3-án, a Papp László Sportarénában. A kizárólag fehér ruhában látogatható bulin a dance-szcéna nemzetközi nagyágyúi lépnek fel, így például Sebastian Ingrosso, Fedde Le Grand, Paul Oakenfold, Sander Kleinenberg és Mauro Picotto is.