Andro és Snake Sedrick Gödöllőn

Vágólapra másolva!
A szombati Progressevent Inside keretein belül ezúttal két olyan hazai producert köszönthet a gödöllői partyközönség, akik nevét külföldön legalább annyira ismerik, mint itthon. A gödöllői Club Q vendége a progresszív-house és -trance hazai titánjai, Andro és Snake Sedrick.
Vágólapra másolva!

Míg a korabeli srácok a játszótéren fociztak, és a lányokat hajkurászták, addig a tizenhárom éves Andro otthon ült a számítógépe előtt. Elmélyedt a lövöldözős és stratégiai játékokban, majd felfedezte a zeneíró szoftvereket, melyekkel egyre több időt töltött el.

Kezdetben mindenféle hibridzenéket készített, az alma azonban nem esett messze a fájától, így hangtechnikus édesapja és lemezlovas ismerősei révén korán bepillanthatott az itthon éppen divatba jövő house-, trance- és technozenék világába.

Első nótája szemtelenül fiatalon, tizenöt évesen jelent meg egy magyar válogatáson. Hamarosan elkészítette első önálló lemezét, mely a holland house-mágus és akkori példakép Olav Basoski nevével fémjelzett Work kiadó gondozásában jelenhetett meg.

Innentől kezdve nincs megállás: brit és holland lemezszerződések, folyamatos remixfelkérések, saját digitális kiadó. Zenéi pedig egyre dallamosabbak, kifinomultabbak és akusztikusabbak lettek: 2004 nyarán a Pink Floyd Another Brick in the Wall-jának feldolgozása hozta meg számára az igazi átütő sikert, amit Satoshi Tomiie-t követve rengetegen kezdtek el játszani.

2006 végén első magyarként került föl a világ legrangosabb dj-rangsorára: a brit Dj Mag listáján 146.-ként indult. Rengetegszer dolgozik együtt barátaival, így a szombat estén vele fellépő Snake Sedrickkel is jónéhány trekket összehoztak már.

Snake Sedrick is producerkedéssel kezdte, 2000-ben érte el első sikerét az Across the Sahara című számmal, melyet az izraeli house-sztár, a Moshic is előszeretettel pörgetett. Hamarosan újabb stúdiómunkák és remixek elkészítése után azok olyan dj-k mixcédéin debütáltak, mint Hernán Cattaneo és Andrew K.

Szlovák barátjával létrehozzák a Tilth Music digitális kiadót, melyen azóta saját munkáin kívül többek közt Jay Lumen és Add 2 Basket munkái jelennek meg. Öt éve kezdte a dj-zést, körbejárta vele a világot, nemrég az amerikai Proton rádió kérésére Andro és Yvel&Tristan társaságában elindíthatta havi négyórás Indigo című műsorát.

A gödöllői Club Q szombati Progressevent Inside partyján a két fiatal dj-n kívül Kalk Sperling és Retroboii lép föl a gödöllői Club Q-ban.

(x)

Proton Radio Indigo Show 023, Snake Sedrick dj-szett