Netes vásárlás Brazíliában is

Vágólapra másolva!
Az ifjú magyar producer, Add2Basket tavaly már kétszer fellépett a világ negyvenedik legjobb klubjának választott Pacha Sao Paulo falai között. A klub nőnapi partyján ismét olyan illusztris dj-k mellett szerepelhetett, mint Sven Vath, Sandy Rivera, illetve Sebastian Ingrosso. A Housemusic.hu cikke.
Vágólapra másolva!

A szórakozóhely egyébként az összes cseresznyés létesitmény közül a legnagyobb befogadóképességű. A nagyterem, az úgynevezett Global Room ötezer főt is elbír, de az igazi események mégis kint a teraszon történnek.

"Tavaly már volt szerencsém kint is és bent is játszani, az emlékezetesebb mindenképpen a We Love Sundays party volt, ahol Steve Lawler után zenélhettem kint a teraszon" - meséli izgatottan Add2Basket.

"Idén ismét a nagyterem várt, hál'Istennek telt házzal." Mint Add2Basket elmondta, ez egyébként a Pacha hivatalos nőnapi bulija volt, "nem kevés gyönyörű hölggyel és hihetetlenül jó hangulattal".

Add2Basket ezidőtájt a stúdióban sem unatkozott: március 18-án Roger Sanchez kiadója, a Stealth Records 2008-as WMC samplerén jelent meg a holland Interplay-el közösen készített remixe.

A Muzzaik Out of Reach című számából készült trekk jelen pillanatban a DMC Buzz chart előkelő negyedik helyén áll.

Mindeközben Myspace-oldalának látogatói száma elérte a hatvanötezret, és nincs megállás a következő nemzetközi fellépésekig.

Múlt hétvégén Helsinkiben szórakoztatta a bulizni vágyókat, május elején néhány hazai party után Varsót és Krakkót hódítja meg az ifjú house-producer.

Housemusic.hu

http://www.youtube.com/v/T13Si0Ux7oM&hl=en

A buliról készült felvétel