Nézd élőben a belga Sensation White-ot!

Vágólapra másolva!
Most szombaton a belgiumi Antwerpenben kezdi európai állomását a világkörüli turnéra indult Sensation White partysorozat, mely május harmadikán érkezik Budapestre. A szervezők gondoskodtak arról, hogy a világ minden részén nyomon követhessék az eseményt az érdeklődők: élőben közvetítik az antwerpeni fehér partyt az interneten.
Vágólapra másolva!

A belgiumi Sensation White-ot az antwerpeni Sportpaleis Merksemben tartják meg. Az épületet 1933-ban nyitották meg, és mintegy 21.000 ember befogadására képes.

Évről évre itt rendezik meg a Proximus Diamond Games női teniszbajnokságot, a 2007-es évben a Billboard magazin Legjobb helyeinek listájára is felkerült. Népszerű helyszín koncertek szervezésére, számos világsztár lépett már fel itt.

A hazai színeket Yves V és Mason képviseli, míg a line-upban őket Sebastian Ingrosso követi. Hajnali kettőkor, a műsor egyik fő látvány- és hangkülönlegességét kínáló showműsor, a Megamix után a sztár-dj David Guetta pörgeti kedvenc lemezeit, majd pedig Marco V zenél, míg végül Marcel Woods zárja a partyt.

A világhálón számos videó található a korábbi bulikról, de ez lesz az első alkalom, hogy a partyt élőadásban láthatjuk. Magyarországon a party.[origo].hu-n lesz elérhető a közvetítés, mégpedig ezen az oldalon szombaton este tíz órától.

A Sensation White egy hét múlva, május harmadikán érkezik hazánkba, épp ezért itt az ideje, hogy a kétkedőket is meggyőzze a lenyűgöző hang- és a látvány, hogy ott a helyük a budapesti partyn.

party.[origo].hu