Bárány lép fel Gödöllőn

Vágólapra másolva!
Május 3-án a gödöllői Club Q-ban a nyolcvanas és kilencvenes évek legnagyobb hazai és külföldi slágereit Bárány Attila szállítja az egész este folyamán. A szombati partyn a Dark Blue mixlemezeken is hallható slágerek mellett a korszak legismertebb zenéi hangzanak fel.
Vágólapra másolva!

Bárány Attila már a nyolcvanas években a lemezpult mögött állt, első komoly munkáját az évtized végén a balatonalmádi Panoráma Diszkóban kapta. Hamar felfigyeltek tehetségére, és onnantól kezdve a legfelkapottabb szórakozóhelyeken találkozhatott vele a közönség.

Pályája során a legnagyobb és legjobb budapesti klubok (E-Play, Dokk, Medúza, Bed, Studio) lemezpultjai mögött játszott és rezidenskedett. Zenei stílusa folyamatosan alakult: a funky, rock és r'n'b után ma elsősorban a dance műfajon belül játszik.

Rádiós karrierje korán indult, 1997-et írtunk, amikor az akkor még nyolc órában sugárzó Roxy rádióban műsort vezetett. Később a rádió hivatalos dj-jeként és műsorvezetőként is debütált, sőt 2002-ben már a rádió zenei igazgatójaként, majd programigazgatójaként dolgozott.

Egy év múlva érkezett el a váltás ideje, 2005 decemberében átigazolt a Rádió 1-hez. Azóta ő vezeti Hamvai PG-vel vasárnaptól csütörtökig a Discoshit és a szombati Saturday Nights Hit című műsorokat, melyben a hazai dj-elit tagjait látja vendégül.

Eddigi mixlemezei közül a dj Jovánnal közösen készített Dark Blue, a Dark & Blue Classic és a Millenium egy-egy folytatást élt meg. Legutóbb a rádióhoz kapcsolódó műsora kapcsán adta ki a 2005-ös év klubslágereit Discoshit címmel.

A szombati Retro Party vs Dark Blue bulin Bárány Attila a nyolcvanas-kilencvenes évek legnagyobb slágereit játssza, kizárólag tizennyolc éven felüli bulizóknak, a gödöllői Club Q-ban.

(x)

Antonio-Bárány-Virág