Szezonzáró szerelem

Vágólapra másolva!
A vízparti szezon kezdete előtt az I Love Deep partysorozat utolsó vendége a dzsessz és a house területén is otthonosan mozgó Kevin Yost. Négy év után négyórás szettel tér vissza, így lesz ideje kalandozni a műfajok között május 17-én, a budapesti Privében. A Housemusic.hu ajánlója.
Vágólapra másolva!

Május 17-én Kevin Yost vendégszereplésével - négyórás szett, európai turnéjának első állomásaként - zárja a szezont az I Love Deep. A főszereplő mellett az ILD-rezidens Budai & Vic párosa, valamint Nova adja meg a méltó indítást, illetve befejezést.

Egy igazán otthonos és minden igényt kielégítő klubot hagy maga mögött a partysorozat a nyári hónapokra. Az I Love Deep persze nyáron is folytatódik, csak éppen vízen és víz mellett, csillagfényes nyári éjszakákon, szabadtéri élményekre csábítva a hazai deephouse szerelmeseit.

Yost több mint négy év elteltével tér vissza lesz az I Love Deepre. Az amerikai - aki tizenegy éves kora óta szerelmese a lemezjátszóknak - debütáló albumából, a One Starry Nightból, a műfajban egyedülálló módon, világszerte több mint ötvenezer példányt adott el.

Amellett, hogy végig dj-zte a világot, saját dzsesszzenekart is alapított, amellyel a legnevesebb fesztiválokon lép fel rendszeresen. Természetesen a stúdiómunkát sem hanyagolja el, az éves szinten több tucatra rúgó megjelenéseivel olyan lemezeken találkozhatunk, mint Saint Germain-en-Laye Café című duplacédéje, a New York House Sessions, a Destinations, vagy a már negyedik szériánál tartó saját mixsorozata, a Small Town Underground.

Produceri munkáit és dj-szettjeit leginkább az instrumentalitás, az élő hangszerek és a house fúziója jellemzi, mely nyomokban dzsesszes hangzással párosul. Ezúttal mindez négy órán keresztül lesz élvezhető, mindamellett, hogy Budai & Vic gondoskodik majd a le-, illetve Nova a felvezetésről - utóbbi a korán érkezőknek egy ajándék mixcédével is kedveskedik.

Az I Love Deep szezonzáró rendezvényét a Tölgyfa utcai Club Privében továbbra is csak tizennyolc éven felüliek látogathatják, a beléptetés jogát fenntartják a szervezők. Jegyet kizárólag a helyszínen lehet váltani, az ár ILD-vipkártyával és Privé-tagságival kétezer, e-flyer vagy kinyomtatott hirdetés bemutatásával háromezer, míg kedvezmények nélkül háromezerötszáz forint.

Housemusic.hu

Kevin Yost: 7th Heaven