Till West a gödöllői Club Q-ban

Vágólapra másolva!
A német Till Andermahr, azaz Till West egészen fiatalon két dolog érdekelte: a divat és a zene. Saját cége mellett már neves kölni klubbokban pörgette a lemezeket, s a hely egyik legnagyobb house zenei képviselőjévé vált. Május 10-én a gödöllői Club Q-ban lép fel.
Vágólapra másolva!

A dolgok akkor vettek új irányt, amikor megismerkedett Arndt Meyer-Wegnerrel, azaz dj Delicious-szel, aki azóta jóbarátja és producertársa. 2006-ban alkották meg a Same Man megaslágert, ami pillanatok alatt hódította meg az egész világot.

Pár héttel a megjelenése után már Pete Tong Essential Mix című műsorában a legközkedveltebb dalnak szavazták meg. Erick Morillo, aki a Pacha New Yorki fellépését ezzel a számmal indította, hogy a tömeget az extázisig fokozza.

Olyan neves sztárok játszották dalát fellépéseik során, mint Roger Sanchez, Tom Novy, Armand van Helden. A legnagyobb rendezvényeken pörgette már kedvenc lemezeit, ezen belül említést érdemel a berlini Loveparade, és a zürichi Streetparade.

Szülővárosa, Köln szinte összes klubjában játszott már, emellett olyan klubbokban fordult már meg, mint a Mix Párizsban, a Mynt Miamiban. Ausztráliától Amerikáig szinte mindenhol turnézott már.

Till West azóta számtalan népszerű remixet készített, nemrég jelent meg új dallamos house slágere, a Hi'n Bye, amely szintén nagy sikerekre számíthat a közeljövőben.

Mindezeket a klubslágereket bizonyára élőben is hallhatjuk exkluzív kétórás szettje alatt május 10-én a gödöllői Club Q-ban. A hazai színeket JoeNathan és Kalk Sperling képviseli, belépő hölgyeknek ezerötszáz, uraknak kétezer forint.

(x)

Till West & DJ Delicious: Same Man