Hamisított Sensation-jegyek kerültek forgalomba

Vágólapra másolva!
A most hét szombaton Magyarországon debütáló Sensation White-ra már csak a leggyorsabbak biztosíthatják bejutásukat. A világ legnagyobb bulijára az utolsó héten a szemfülesek elcsíphetnek még deluxejegyeket, ám aki arról is lemarad, a rohamos tempóban fogyó normál jeggyel kell beérnie.
Vágólapra másolva!

A hatalmas díszletek és deluxe teraszok miatt további helyeket már nem fognak tudni megnyitni a szervezők, így aki nem akar lemaradni az év eseményéről, annak érdemes a jegyirodákba sietnie. Az összes vipterasz gazdára lelt és a deluxejegyekből is csak néhány darab maradt.

A világ szinte minden tájáról, Afrikát kivéve az összes kontinensről több mint ezerötszáz külföldi látogató érkezik. A beengedés felgyorsításának érdekében mindenképpen érdemes a www.sensation-white.hu oldal információ részét áttanulmányozni, valamint a helyszíni információs táblákat is végigolvasni.

A nagyszabású rendezvényből természetesen a jegyüzérek és a hamisítók is hasznot akarnak húzni, éppen ezért a szervezők felhívják a figyelmet, hogy a bejáratoknál nem csak a belépőjegyeken található biztonsági jeleket, hanem a vonalkódokat is ellenőrzik.

A nem hivatalos úton ajánlgatott belépők között érvénytelenek is találhatóak, így azok vásárlói azt kockáztatják, hogy nem jutnak be a rendezvényre. Éppen ezért mindenkinek azt ajánlják, hogy hivatalos jegyirodában vásárolja meg a belépőjegyét.

Emellett a médiapartnereknek kiadott jegyekről is lista készült. Ezen belépők speciális jelzést is tartalmaznak, amiből annak értékesítője beazonosítható.

party.[origo].hu

Sensation White 2008 Németország