Jutalom az ifjú holland zseniért

Vágólapra másolva!
Még alig hevertük ki a Sound of Cream előző rendezvényét, ahol a holland Leon Bolier gondoskodott a remek hangulatról. A partysorozat negyedik felvonásán ezúttal megint egy nemzetközi sztár dj-t, Re-Wardot látják vendégül, május 16-án, a Tabu Lounge-ban. A Trancetream internetes rádió ajánlója.
Vágólapra másolva!

Az ifjú hollandot fiatal kora ellenére olyan elismert producerek méltatták, mint Armin van Buuren, Tiësto, az Above & Beyond és Ferry Corsten. Wardt van der Harst 1988 karácsonyán született, tizenkét évesen Tiesto Flight 643-át és Mauro Picotto Komodoját meghallgatva határozta el, hogy pénzt fog spórolni saját dj-felszerelésre.

A kezdeti lemezgyűjtögetés után a zenekészítés kezdte érdekelni, a korai zeneszerkesztő programok után a Fruityloops, majd pedig a Reason használatában mélyült el. Tizenhat évesen adta ki első megjelenését, ám karrierje óriási fordulóponthoz érkezett, mikor Ensure/Exposé kislemeze a Black Hole Recordings-nál jelent meg.

Ekkor már lehetett sejteni, hogy jó úton halad az ifjú zseni, ám mikor második kislemeze Sander van Doorn saját kiadójánál, a Doorn Records-nál jelent meg, nem hagyott kétséget senkiben tehetsége felől. Újabb felvételek az Armada kiadónál, ami egy újabb formációt, a W&W-t ismertette meg a nagyvilággal.

Persze a remixelésben sem adja alább: Progression új számához, a Different Day Different Lighthoz készített átgondolásáért kapkodtak a kiadók, Sander van Doorn legutóbbi trekkjéhez, a The Bass-hoz is készített remixet, és a 4 Strings Take me away feldolgozása sikerrel döngette a toplistákat.

Május 16-án Budapest egyik hangulatos szórakozóhelyén a Mammut 2 negyedik emeletén lévő Tabu Lounge Music Clubba kerül sor Re-Ward első magyarországi fellépésére. A Sound of Cream partyn az első négyszáz vendég most is ajándék Sound of Cream mixcédét kap Re-Ward, és a két rezidens dj, Tebron és Antoos mixelésében.

A kétkedőknek és a rajongóknak egy promomix letölthető innen, a pénteki bulira hölgyeknek éjfélig ingyenes a belépés, utána ezer forint, uraknak az egész éjszaka folyamán ezerötszáz forint.

Trancetream.fm

4 Strings: Take me away ( Re-ward vocal remix video edit)