Magyar zenére buliznak világszerte

Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, Jay Lumen megállíthatatlanul tör előre a house világában, először a Global Underground adta ki maxiját, most pedig Calypso című maxija lesz a legendás Anjunadeep Records következő kiadványa. A trekk ezen felül a méltán híres Godskitchen partysorozat legfrissebb duplalemezére is felkerül. A Housemusic.hu cikke.
Vágólapra másolva!

Jay legújabb, Calypso című szerzeménye májusban lát napvilágot az Anjunadeep gondozásában, a holland kiadó a jelenlegi elektronikus zenei szcénában elsősorban melodikus kiadványairól ismert. Az Anjuna Groupban többek között olyan nevek fordultak már meg, mint Matthew Dekay, Ozgur Can, Pig & Dan, Gabriel & Dresden vagy Armin Van Buuren.

Jay Calypso trekkjét a kiadó először a 2008-as World Music Conference-n (WMC) mutatta be, és mint később számos forrásból megtudhattuk, óriási sikert aratott, hiszen szép számmal játszották a Miami-ban fellépő dj-k, köztük Desyn Masiello vagy Tom Morgan is.

A hírek szerint a Virgin és a New State Records menedzserei szinte közvetlenül a WMC után felkeresték az Anjunadeepet, hogy licenszeljék a dalt a 2008-as Godskitchen Underground duplacédére. A Godskitchen jelenleg az egyik leghíresebb, az egész világot körbeturnézó partysorozat, mely rendszeresen egyedi látványvilágot és óriási hangtechnikát vonultat fel minden országban, a bulisorozathoz pedig rendre társul egy-egy, a partyk élményeit visszaidéző mixlemez.

Jay Lumen Calypsoja a május 12-én megjelent legfrissebb duplaalbum második cédéjének nyitódala lett, mely külön megtiszteltetés lehet a fiatal dj/producer számára. Jay Lumen maxilemeze a Godskitchent követően várhatóan május 19-én először digitális formátumban, majd május 26-án bakelitlemezen jelenik meg.

Jay Lumen promo mixét most meghallgathatod a Housemusic playlistjében, az oldal tetején válaszd ki a megfelelő trekket, és már szól is a mix!

Housemusic.hu

Jay Lumen: Calypso