Amatőr, filmezz!

Vágólapra másolva!
A T-Mobile támogatásával indul a VOLT, a Balaton Sound és a Campus Fesztivál, melyekre értékes vip fesztiválcsomagot nyerhetnek a mobilszolgáltató játékára jelentkező lelkes amatőr filmesek.
Vágólapra másolva!

Idén júliusban is igazi szupersztárok részvételével startol a T-Mobile támogatta VOLT Fesztivál, Balaton Sound és Campus Fesztivál. A mobilszolgáltató által támogatott fesztiválokon - a május végén indult izgalmas pályázat keretében - a nyertes a rendezvények kiemelt sztárja, és felejthetetlen élmények részese lehet.

A pályázat keretében ugyanis egy plusz ötfős vip fesztiválcsomagot nyerhetnek amatőr filmesek a VOLT, a Balaton Sound vagy a Campus Fesztiválra. A fesztiválcsomag így hat főre tartalmaz belépőt, szállást luxus lakóautóban, valamint italbónt nyolcvanezerforint értékben.

Az újszerű közösségépítő kezdeményezés keretében a nyertes és öt barátja exkluzív ellátásban részesül az érintett fesztiválokon, ráadásul ez esetben az indulók kreativitásán és lelkesedésén múlik a játék, nem kizárólag a szerencsén.

Belépőül a 30Y, a Neo vagy az Anima Sound System zenekarok számai szolgálnak a zenei fesztiválokra. A három zenekar számait május 22-től tölthetik le a pályázók a www.tefilmedtenyarad.hu weboldalról, hogy elkészíthessék hozzájuk saját kisfilmjeiket.

A Campus fesztiválcsomagért a Neo Miracle alkotására lehet elkészíteni a kisfilmet. A VOLT nyereményért a pályázók a 30Y Dadog című számával indulhatnak, a Balaton Soundot kedvelők pedig az Anima Sound System More fire szerzeményét tölthetik le a pályázat weboldaláról a regisztrációt követően.

Az elkészült kisfilmeknek lehetőség szerint három perc hosszúnak kell lenniük, de nem haladhatják meg a megadott zeneszám változtatás nélküli teljes hosszát. Egy pályázó több kisfilmet is feltölthet, így növelve esélyét a fesztiválcsomagok egyikének elnyerésére. A beérkezett pályázatokat egy háromtagú szakmai zsűri értékeli.

A nyertes alkotásokat a szervezők az érintett rendezvényen lejátsszák a T-Mobile kijelölt helyszínein, így minden fesztiválozó megcsodálhatja a kreatív munkákat, együtt rtékelhetnek, beszélgethetnek és vitázhatnak a filmes művekről. A pályázat 2008. június 20-ig tart.

party.[origo].hu

Anima Sound System: More Fire