Extra élmények Gödöllőn dj Thomy-val

Vágólapra másolva!
Június 28-án újabb ClubNight Extra! a gödöllői Club Q-ban, ahol ezúttal ismét egy tehetséges magyar producer/dj-t köszönthetnek a szórakozni vágyók. Dj Thomy zenéit - többek közt - Roger Sanchez és Bob Sinclair játssza, így a fergeteges buli már előre garantált.
Vágólapra másolva!

Andro, Snake Sedrick, Jay Lumen, Niki Belucci, és még sorolhatnánk számos olyan producer és dj nevét, akiknek sikereit hallván először nem is gondolnánk, hogy magyar előadókról van szó. Most itt van két újabb név: dj Thomy és Chris Lawyer, akiknek nevétől (és zenéjétől) visszhangzik számos külföldi klub, ideje, hogy itthon is még többen megismerjék e két nevet.

Dj Thomy 1994-ben kezdte a diszkózást, hamarosan Heves megye éjszakai életében ismertté vált a neve. 2006-ban ismerkedett össze Chris Lawyerrel, elkészítették első dalukat a Pornostar Records támogatásával, mely pillanatok alatt világszerte ismert lett.

A We Gonna Feel It, melyet igazából csak poénból készítettek, ugyanis tetszett nekik a gitártéma, Bob Sinclair saját rádióműsorában is játszott, mellette nem kisebb nevek pörgették a trekket, mint Roger Sanchez, Arman van Helden és Tarkan. A környező országokon kívül a srácok Dél-Amerikában és Dubaiban is játszottak, ezenkívül a duó leginkább Törökországban népszerű, ahol tizenhárom hétig vezették a slágerlistát.

A szombati estén a formációt külön láthatjuk, ugyanis csak dj Thomy érkezik Gödöllőre, de a hangulat így is előre garantált. Aki kételkedik, látogasson el a Club Q oldalára, ahol meghallgatható néhány dala, vagy a mezőtúri Pont Rádióban élvezheti dj Thomy mixeit a Hot & Wet című rádióműsorban.
A fiatal produceren kívül a klub rezidense, JoeNathan pörgeti a lemezeket szombaton a Club Q-ban. Jegyeket elővételben ezer, a helyszínen ezerötszáz forintért lehet megvásárolni, a buli este tizenegykor indul.

(x)

Dj Thomy & Chriss Lawyer: We Gonna Feel It