Retrózenék a Club Q Teraszán

Vágólapra másolva!
A gödöllői Club Q épp egy hónapja nyitotta meg felújított teraszát, és azóta a hétvégi teltházas bulik a bizonyítékai annak, hogy Pest megye legjobb diszkójaként számontartott szórakozóhely méltó nevére. Most szombaton egy újabb Retro bulival várják a szórakozni vágyókat.
Vágólapra másolva!

A nyolcvanas és kilencvenes évek legnagyobb hazai és külföldi slágereivel jelentkezik a C.U.E. Retro Buli. A klub egyik sikeres bulisorozata első alkalommal jelentkezik a Club Q Teraszáról.

Mégpedig arról a Teraszról, amelyet felújítva épp egy hónapja adtak át, és az addigi teltházas buliknak még jobb hangulatot biztosít. A szervezők ezúttal is azt ígérik, hogy a zene mellett - a kor elvárásainak megfelelően - a látványra is nagy hangsúlyt helyeznek.

A hangulatért a klub egyik rezidense, JoeNathan a felelős, aki már az általános iskolai bulikban bontogatta szárnyait, akkor még cédéről és kazettáról kevert, majd pedig dj Newl tanári felügyelete alatt a bakelittel is megismerkedett.

Az ország klubjainak nyolcvan százalékában játszott már, több rádióadón is vezetett saját műsort, dj Szeiferttel való ismeretsége irányította a dallamos house felé és a slágerzenék felé. Nem kell aggódni most szombaton sem, biztos kezek irányítják a szórakozásunkat.

Belépés kizárólag tizennyolc éven felülieknek, hölgyeknek ezer, uraknak ezerötszáz forint a belépő az este tizenegykor kezdődő rendezvényre július 5-én a gödöllői Club Q-ba.

(x)