A herceg éjszakája Gödöllőn

Vágólapra másolva!
Július 19-én a gödöllői Club Q sorozatában ezúttal a mendei Club Prince Night vendégeskedik, ahol annak zenei hangulatával és rezidenseivel (Randall és Nigel Snorter) jelentkeznek.
Vágólapra másolva!

Júliustól bő két hónapra bezárta kapuit a mendei Club Prince, rezidens dj-i nem adták át magukat a nyári lazulásnak, hanem országjáró turnéra indultak. Most szombaton a gödöllői Club Q-ba látogatnak el, ahol a mendei klub hangulatával várják a bulizni vágyókat.

A Club Prince két rezidense közül Randall nyáron havi rendszerességgel megtalálható a Dokkoló állóhajón (Bodytalk rezidencia), illetve Siófok bulijaiban. Emellett keddenként műsort vezet a Justmusic.fm internetes rádióban Bodytalk címmel, valamint ő a Djblog.hu egyik alapítója is.

Nigel Snorter 1995 óta alkot a dj-szakmában, emellett online és nyomtatott elektronikus zenei magazinok újságírója és szerkesztőjeként tevékenykedett. Mendén és környékén number one-nak számít, valószínűleg 2008 az ő éve lesz, ez abból következik, hogy második helyen végzett a Best of 2007 szavazás hazai felfedezett kategóriájában, és lassan havi hat-nyolc fellépéssel büszkélkedhet, méghozzá impozáns helyszíneken.

Nyári fellépéseit böngészve olyan klubokat és fesztiválokat találunk, mint például a Balaton Sound Zamárdiban, a siófoki Flört Club és a hírneves keceli Newgeneration Festival. Randall és Nigel Snorter stílusát is leginkább a house jellemzi, de ezen belül jártasan mozognak annak minden válfajában. A hazai színeket JoeNathan képviseli szombaton a Club Q partyján.

(x)