Jönnek a hullarablók!

Vágólapra másolva!
Megszokhattuk, hogy ha itthon a nindzsák a harcművészet helyett a különféle zajkeltésekkel foglalatoskodnak, akkor nem csihi-puhi, hanem eszeveszett táncolás kerekedik ki a végére. A Ninjabreakz kollektiva most szombaton csillogó shurikenjeik helyett magyaros fejlövéssel és egy igazi hullarablóval tér vissza a Mokka Cukába.
Vágólapra másolva!

A Passenger Records legfrissebb üdvöskéi, a The Body Snatchers épphogy útjára bocsátották első albumukat Feeling Good, Looking Nice, Smelling Right címmel, már itt is vannak kishazánkban, hogy megmutassák, mitől is rogynak a térdek a Temze két partján.

Csendesen megjegyezzük: bár a The Body Snatchers projekt még frissnek mondható, a csapatot alkotó Baobinga és 30Hz korántsem zöldfülűek a tört ütemek cirkuszi porondján. Az albumot hallgatva örömmel konstatálhatjuk, hogy nem csak a bulikon tapasztalható eredeti hangzású, igazi hullarablós felvételek kaptak helyet, hanem egy-egy nagyon masszív hiphop tempójú téma is.

A londoni pimpeket ezúttal Baobinga fogja képviselni, tehát augusztus másodikán buliszemüveget a fejre, műszörmebundát a vállra, arany ébresztőórát a nyakba, és indulhat a hőbörgés! Magyar oldalról a szervezők felbérelték az Ektíves csapat Headshotboyzát, hogy egy igazán piszkos munka keretén belül azt is megtudjuk, nem ciki a breaket elektróval és house-zal összekeverni.

A fejlövős srácok nemrég szerződtek le egy amerikai kiadóhoz, ráadásul a világszerte hódító fidget house irányzat első számú magyarországi képviselőiként az Exodus című számmal sikeresen debütáltak a nemzetközi színtéren is: a trekk fent van a Beatport 100-as letöltési listáján. Aki hallotta már őket, tudja, hogy gatyáig ázás lesz, aki nem, az meg majd megtudja, hogyan mulat egy magyar úr/hölgy.

A házigazdák Psyon és Pryus sem fog tétlenül malmozni, a szokásos visíttató-nevettető show ezen az estén sem maradhat el. A belépés természetesen ingyenes a szombati Mokka Cukás buliba.

party.[origo].hu

The Body Snatchers: Freaky Ho (Passenger Records 2008)