Fejlövés magyar módra

Vágólapra másolva!
Amerikai kiadónál jelent meg a budapesti Headshotboyz egyik felvétele. A világszerte hódító fidget house irányzat első számú magyarországi képviselői az Exodus című számmal sikeresen debütáltak a nemzetközi színtéren: a trekk fent van a Beatport 100-as letöltési listáján.
Vágólapra másolva!

A New York-i székhelyű Crux Records adta ki a budapesti Headshotboyz Exodus című felvételét. A táncparkettre szánt trekknek misztikus középkori kórus kölcsönöz egyedi hangulatot.

A számhoz maga a label főnöke, a nemzetközileg elismert dj-producer Bryan Cox készített egy feszesebb, rave-esebb remixet. A kiadvány megjelenésének másnapján a 71. helyen nyitott a Beatport Top100 letöltéseinek listáján. A felvételt idehaza olyan dj-k játsszák partikon, mint a Kollektiva és Kovary.

A külföldi megjelenés az első komoly fegyvertény a Headshotboyz alig néhány hónapos, felfelé ívelő pályája során. A korábban a drum'n'bass színtéren mozgó dj Prym és Snifter duója 2008 óta a fidget house irányzat elkötelezettje.

Zenéikre felfigyeltek a színtér nemzetközi nagyságai, például The Bulgarian, TJR vagy a chicagói Potty Mouth kiadó, de elismerően szólt róluk többek közt a Cryptonites (akiknek egy remixet is készítettek), a Stereoheroes, a Bassbin Twins, a Utah Saints és az amerikai Bryan Cox is. Utóbbinak olyannyira bejön a Headshotboyz, hogy előbb remixeltette velük Let's Go To Work című partyhimnuszát, majd jött az Exodus a Crux Recordsnál.

A srácok mostanában sem tétlenkednek, gőzerővel dolgoznak új zenéken és remixeken, egyebek között egy Fine Cut Bodies átiraton, miközben több kiadó is érdeklődik irántuk. A Backstreet Boys Everybody-jának poénból készített fidget house verziója pedig jelenleg a zenei blogok nagy kedvence.

party.[origo].hu

http://www.youtube.com/v/_o2n6_FlRss&hl=en&fs=1

Backstreet Boys: Everybody (Headshotboyz remix)