Elektromos hamburger

Vágólapra másolva!
A Kollektiva második ingyenes sziget-rave elhajlására a Mokka Cukában a németes franciaelektró jegyében kerül sor most pénteken. Torzított-elektró, acid, minőségi germán technó, mindez ütősebbnél ütősebb slágerek tolmácsolásában. 
Vágólapra másolva!

És ha németes francia-elektró, akkor természetesen Boysnoize Records, amely három éve a párizsi Ed Bangerrel fej-fej mellett szállítja az ütősebbnél ütősebb torzított-elektró klubbangereket. Ebben a label főnök Alex Ridha (Boys Noize) mellett leginkább a hamburgi Andi Meid, azaz D.I.M. jeleskedik.

Legyen az saját trekk, mint a Sysiphos, az Airbus vagy a falrengető Is You, kollaboráció (Ridhával közösen a Puzique) vagy a számos telibe talált klubsláger-remix egyike (például a Chromeo Fancy Footwork; a Midfield General Disco Sirens vagy a The Presets My People).

Andi aciddel és minőségi germán technóval ötvözött koszosan lehengerlő hangzására vevő az elektronikus tánczene krémje Sven Väth-től a Justice-ig, vagy éppen Erol Alkantól Tigáig, aki D.I.M. első két maxiját megjelentette a Turbo Recordings-nál.

D.I.M.-éhez hasonló nyomvonalon halad a mindössze néhány hónapja feltűnt budapesti Tits & Clits live act duó, akik épp a Boys Noize Lava Lava-jának remixével irányították magukra a figyelmet, azóta külföldi fellépésekkel a hátuk mögött egyre magabiztosabban fejlesztik a nemzetközi trendeket eredeti módon szintetizáló hangzásukat.

Az este csapásirányát a Monkey6-es Bergi és a Wife Beater Records-os Bimbi back to backje, végkifejletét a Kollektiva dj-i (TMX, Fullstereo, Popbitch) jelölik ki. A belépés most is ingyenes a pénteki bulira a Mokka Cukába.

party.[origo].hu

http://www.youtube.com/v/O3eCMl8ki9o&hl=en&fs=1

D.I.M: Is You (Original)