Dupla bónusz két helyszínen - megvannak a nyertesek

Vágólapra másolva!
Augusztus 30-án az elektronikus zenei élet legjobb hazai és nemzetközi képviselőivel találkozhatsz a SYMA Rendezvényközpont arénáiban. Az electronic beats rendezvénysorozat keretében megrendezett, már hagyományosan nyárzáró szerepet betöltő fesztivál idén még több érdekességgel, a legnagyobb sztárokkal, elképesztő technikával és egyedi élményekkel várja az elektronikus zene rajongóit. Megvan a két belépő és ajándékcsomag nyertese.
Vágólapra másolva!

A 2008-as nyári fesztiválszezon utolsó nagy dobásának lehetünk tanúi augusztus 30-án a budapesti SYMA Rendezvényközpont két óriási arénájában. A már hagyományosan nyárzáró szerepet betöltő fesztivál megújulva, minden eddiginél nagyszabásúbb sztárparádéval vár több ezer house- és technorajongót, akik a korábbi Bónuszokon jól bevált B aréna mellett most a még nagyobb, Tiesto- és Paul Van Dyk-bulikról ismert A arénát is birtokba vehetik.

A két csarnokban elképesztő technika, utánozhatatlan hangulat; de mindenekelőtt Franciaország, Hollandia, Kanada, Argentína, Anglia, az USA, Ausztria és Magyarország válogatott lemezlovasai garantálják a hamisítatlan fesztivál-feelinget: a hazai party-történelemben sosem volt még példa arra, hogy egy éjszaka leforgása alatt ennyi top-dj játszon egy rendezvényen.

A mint Becks és Visualpower

A nemzetközi kiválóságokat felvonultató esemény során az A aréna azokra számít, akik például a francia David Guetta játékára kíváncsiak. Ibiza kedvence párizsi dj-je kapott már Grammy-jelölést, és átvehette az év dj-jének járó díjat a 2005-ös londoni House Music Awards-on. Szerzői albumai, például a 2007-es Pop Life, többmilliós eladást produkálnak szerte a világon; rajongói között oly hírességeket találunk, mint Steven Spielberg, J-Lo vagy Kate Moss.

Ugyanitt játszik Hollandia egyik legismertebb dj-producere, Junkie XL. Ő momentán a 2008-as, Booming Back at You című albumával turnézik; valamint David Bowie-val együtt koptatja Hollywood egyik stúdióját , közös alkotásban készülő filmzene kapcsán. Mellettük találkozhatunk a Turbo Recordsot igazgató Tigaval is, akinek híresen szürrealista party-felfogása hoz majd némi misztikumot és szexizmust a Bónuszra.

Eagles of Death Metal: Don't Speak (Junkie XL remix)

Ugyancsak sajátos stílusa van a Guettához hasonlóan Grammy-jelölt Timo Maas-nak, a német dj/producer egyébként a new yorki Pacha, valamint az ibizai DC10 klubestjeinek vezető alakja. De éppígy bulizhatunk a magyar közönségkedvenc Hernan Cattáneoval, aki Argentínából hódította meg a szcénát. A Buenos Airesben született művész Digweed, Sasha, Oakenfold és Tenaglia megbecsült pályatársa; a Perfecto, Yoshitoshi, Bedrock, Subliminal és Renaissance labelek sokra tartott alkotója.

Végül, de nem utolsó sorban, láthatjuk az angol Nic Fanciullit, akinek 2007-es, James Zabielával készített One+One lemeze és turnéja vitt táncba masszív tömegeket világszerte. A fergeteges sztárparádé természetesen válogatott magyar dj-k szereplésével lesz teljes: Chriss, Kühl, Sterbinszky, Slam Jr, Sanfranciscobeat, valamint a Junkie & Hawky duó is felteszi kedvenc lemezeit.

Hernán dj-szett

B mint T-Mobile Aréna

Mindeközben a B, azaz T-Mobile Arénában némileg dinamikusabb ritmusok uralják majd a terepet... A dj-pultban oly adu ászok szerepelnek, mint például a lassan húsz éve játszó Chris Liebing, aki mára alapított jó pár neves kiadót, és telt házas esteket visz, amerre jár. Sven Vath, valamint DJ Hell mellett ő a legismertebb német techno-lemezlovas.

Amerikát ugyanakkor a chicagói szuper-showman Dj Rush, és philadelphiai fenomén, Josh Wink képviseli itt. A meghökkentően különleges megjelenéséről, különc zenéiről híres-hírhedt Rush 2007-ben teljesen magával ragadta a budapesti nyárbúcsúztató fesztivál közönségét, ez most sem lesz másként. Wink szintén kiemelkedő forma az elektronikus zenei világban: 1995 óta folyamatosan úton van, experimentális hangzású szettjei underground pincéktől a megarendezvényekig mindenhol tarolnak.

Rush a 2004-es Bónuszon

Az est folyamán elcsíphetjük még a Terminal M kiadót vezető berlini Monika Kruse-t; a frankfurti inspirációkból építkező, live show-val fellépő Brian Sanhajit; és az osztrák Dj Felipét is. A hazai elektronikus zenei porondról Hot X, Budai, Coyote, Igor Do'urden, továbbá Dj Newl valamint a live szettel készülő Collins & Behnam hozza a legfrissebb muzsikákat.

Ceremóniamesterként a bécsi Living F/X performance csoport főszereplői, mc Mars és mc Spot tartják csúcson a bulit elejétől a végéig, a fesztivál mindkét arénájának színpadán fellépnek ezen az éjszakán. A 'B' csarnokban mindemellett külön élményt nyújt a támogató T-Mobile által kialakított, kényelmes benti pihenőrész; valamint az arénán kívül található, hatalmas szabadtéri lounge.

A T-Mobile és party.[origo].hu közös játékában egy rövid kvízjátékot indítottunk, a résztvevők két belépőjegyért és ajándékcsomagért szállhattak harcba. A nyertesek: Balogh Mariann, Kishonthy Márton. Őket a T-Mobile értesíti a nyeremények átvételéről.

party.[origo].hu

Dominik Eulberg és Monika Kruse a tavalyi Hyperspace-en