Ajándékokért szavazhatsz kedvenceidre

Vágólapra másolva!
Ismét eltelt egy év, és Armin Van Buuren tavalyi győzelme után a Dj Mag 2008-ban is megszavaztatja a rajongókat arról, hogy kiket tartanak az év legjobb lemezlovasainak. Megéri kattingatni, hiszen minden szavazó a DJ Mag egy elektronikus példányával, és egy letölthető trekkel lesz gazdagabb. A Housemusic.hu cikke.
Vágólapra másolva!

A Dj Magazine Top 100-as szavazását azért veszik olyan komolyan a klubberek és a promóterek egyaránt, mert itt nem egy szakmai zsűri dönti el, hogy ki lesz az év kedvence, hanem egy 100%-osan nyilvános szavazás eredményét láthatjuk majd. Aki itt nyer, és esetleg még nem szupersztár dj, az a szavazás után már biztosan az lesz, rengeteg felkéréssel és megemelt gázsival.

Tavaly ez történt Armin Van Buuren-nel, de a többszörös győztesek, Tiësto és Paul Van Dyk is sokat köszönhetnek a szavazásnak, hiszen az ő karrierjük is az első győzelmük idején ívelt élesen felfelé.

A tavalyi élmezőnyben végzett lemezlovasok tényleg a világ legismertebbjei (Armin van Buuren, Tiësto, John Digweed, Paul van Dyk, Sasha), és a legközkedveltebb stílusokban is játszanak, de a tizennyolcadik helyen például már feltűnt a progresszív/goaszcénából ismert Astrix is.

A nagy kedvencnek tartott Bob Sinclar is csak a hatvanharmadik helyig tudott kapaszkodni. Azon már talán nem is lepődött meg senki, hogy az élboly közelébe sem kerültek olyanok, akik a pr helyett inkább zenélnek. Az "öreg" mester Fatboy Slim a hatvanhatodik helyre érkezett, a Chemical Brothers pedig csupán nyolcvanadik lett 2007-ben.

A szavazás egy online űrlap segítségével történik, ahol egy e-mail cím megadásával bárki megadhatja öt kedvenc dj-jét. Az első helyen beírt dj így öt pontot kap az összesítésnél, a második helyen beírt lemezlovas négy pontot, a harmadik helyen érkező szavazat három pontot ér, és így tovább.

A cikket itt olvashatod tovább!

Housemusic.hu / party.[origo].hu

A tavalyi első