Jay Lumen remixelheti elsőként az 5 éves klubhimnuszt

Vágólapra másolva!
Hazánk büszkesége, Jay Lumen ismét nagy dobást hajtott végre: öt évvel az eredeti felvétel megjelenése után elsőként kapott jogot a Sasha által legendává tett klubhimnusz, a Surface újjáalkotására. A dal a Ministry Of Soundnál is helyet kapott. A Housemusic.hu cikke.
Vágólapra másolva!

A gyakorlott partyarcok bizonyára emlékeznek arra a bizonyos dalra, amit Sasha Glastonbury-ben játszott dj-szettje tett világhírűvé. Van, aki csak úgy ismeri, hogy "ti-tiriri-ti-ti-tiiiri", mások tudják azt is, hogy ez a Panoptic formáció Surface című dala.

Hazánk immár jelentős hírnévre szert tett dj / producere, Jay Lumen egész egyszerűen arra az elhatározásra jutott, hogy leporolja és új köntösben tálalja számunkra ezt a nem mindennapi nótát. Hogy ez mennyire jól sikerült, azt mi sem bizonyítja jobban, minthogy az eredeti szerző elsőként Jay-nek adott engedélyt a dal remixének elkészítésére.

Ez mindenképpen nagy szó, hiszen az eredeti 2003-as megjelenés óta senki nem készíthetett semmiféle hivatalos remix-et, vagy feldolgozást a dalból.

Úgy tűnik, Jay Lumen megállíthatatlanul tör előre a house világában, először a Global Underground adta ki maxiját, majd pedig Calypso című maxija lett a legendás Anjunadeep Records következő kiadványa (a trekk ezen felül a méltán híres Godskitchen partysorozat legfrissebb duplalemezére is felkerült).

De az ifjú magyar zenekészítő vállalta magára a Baroque Elements sorozat második darabját, melyet a kiadó 2008 februárjának elején jelentetett meg világszerte. A lemez a kiadó számára sem várt sikert aratott, hiszen a megjelenés másnapján az album nem összemixelt, kettes cédéjén található mind a kilenc dal felkerült a legjelentősebb digitális kiadó stíluson belüli százas listájára.

A cikket itt olvashatod!

Housemusic.hu / party.[origo].hu

Egy kis emlékeztető