Makossával és Megablasttal nyit a Cha-Cha-Cha 12 Inches

Vágólapra másolva!
Ma estétől háromnapos (szeptember 25-27) bulival nyit újra a Cha-Cha-Cha 12 Inches klub a Bajcsy-Zsilinszky úton. Az opening hétvége csúcspontja a bécsi Makossa és Megablast szombat esti fellépése lesz.
Vágólapra másolva!

Egy újabb margitszigeti nyári szezon után, először nem a Kálvin téri aluljáró legendás "aquárium"-ában kezdi az őszi szezont a Cha-Cha-Cha. A tavaly januárban, a Skála Metro tőszomszédságában megnyílt Cha-Cha-Cha 12 Inches első teljes szezonját kezdi a Bajcsy-Zsilinszky út 63 szám alatti pincében.

A hely tavaly tavasszal megismert különlegességei (világító tánctér, falakról mosolygó mangalények, viszonylag szeparált helyiségek, Buddha-szentély, piszoáros női vécé) mellett újabb meglepetésekkel várja törzsközönségét a Csacsi. A friss látványosságok a helyre belépve mutatják meg magukat közönségnek, ezekről mi sem tudunk konkrétumokat.

A ma estétől kezdődő háromnapos csütörtöktől-szombatig (szeptember 25-27) tartó nyitóbuli-sorozat sokat fellépőivel kapcsolatban viszont nem titkolóznak a szervezők. Csütörtökön a hely több jól ismert rezidense sorakozik föl a dj-pult mögött, így dj O, dj Felhő, dj Infragandhi, illetve a már több mint egy éve a Cha-Cha különböző klubjaiban futó és majdnem tíz éve Budapest egyik legnépszerűbb underground partysorozata, az Ablak-a-Dubra rezeidensei, Naga és Beta. Rajtuk kívül csütörtök este is megmutatják magukat a mostanában a magyar Music TV-n is gyakran föltünő dj-guruk, Superman és Mango.

Supermanék igazi estéje azonban pénteken lesz, amikor a Magyarország talán legelismertebb lemezlovasa Palotai Zsolt is föllép. A nyitó hétvége legnagyobb durranása mégis szombati party, ahol a szintén jelentős múltra visszatekintő Deck Attack sorozat vendége az ismert osztrák downtempo kiadó neves párosa Makossa & Megablast lesz.

A bécsi zenészek - saját meghatározások szerint - tropical, techno illetve house zenében utaznak és utaztatnak. A föl- illetve levezetés - DA party lévén - természetesen Infragandhi reszortja lesz. Belépőt csak ezen az estén kell perkálni a Grand Opening látogatóinak, de aki rendelkezik klubtagságival, az még ekkor is megtakaríthatja az ezrest.

party.[origo].hu

Makossa & Megablast: Kunuaka feat. Subrinah