Paul Rogers Magyarországon - Nyerj jegyet a bulira!

Vágólapra másolva!
Már lassan azt hihettük volna, Paul Rogers neve tabu az országban, a Tabu viszont most az a helyszín lesz, ahol újra elkápráztatja a legendás virtusú magyar partiarcokat. Nyerj jegyet a Housemusic.hu partyajánlójával!
Vágólapra másolva!

A house brit nagymestere a Ben Dive alapította Consonance Progression est vendége lesz október 3-án - a klubesté, ami az elmúlt évek alatt alaposan beleitta magát a budapesti partiélet vérkeringésébe.

Paul Rogers tehát jön, lát és elvarázsol. Az a Paul Rogers, akit tizenhét évesen delejezett meg a house, s ez az állapot mind a mai napig tart. Az a Paul Rogers, aki tizenhárom éve alapította a 7pm Managementet, ami anno Sasha, Digweed, Carl Cox és Danny Howells ügynöksége is volt.

Az a Paul Rogers, aki szintén "95-ben indította a Jackpot Records-ot, ami a londoni Subterraniában heti rendszerességgel jelentkezett óriási sikerű klubesttel. Az a Paul Rogers, aki bejárta a világot DJ-ként, visszatérő vendége a legnagyobb kluboknak és fesztiváloknak, játszott például Madonna londoni és a Pet Shop Boys lisszaboni fellépése előtt.

Producerként Pete Tong és Nick Warren mindenkori tiszteletét vívta ki, sőt Pete Tonggal és Sashával a mai napig vannak közös munkái. Az ezredfordulón Mark O'Briennel karöltve stúdiót és kiadót alapított, a ma már oly híres Sumsonic Recordings-et.

Filmzenék, betétdalok és megannyi sikeres megjelenés áll már mögötte. Nagy zenekreátor, aki végtelen nagy fantáziával képes megújulni időről időre, jó érzékkel találva el a közönség igényeit anélkül, hogy silány kommerszbe csúszna.

A cikk további része és nyereményjáték itt!

party.[origo].hu