Privé, csak kicsit másképp

Vágólapra másolva!
Terjengtek a kósza hírek, miszerint nincs többé Privé, ismét bezár egy klub, amely nem akármilyen programjaival vonta magára a figyelmet. Megnyugtatásként jön, hogy a mulatozásnak nincs vége, sőt, egy új dolog veszi hamarosan kezdetét!
Vágólapra másolva!

A családias hangulatú, ugyanakkor színvonalas, kedves kis Tölgyfa utcai klub, mely sokak kedvenc helyévé vált, a mindenféle rémhír ellenére nem zár be hosszú időre.

Épp csak annyira, hogy az új menetrend elkészüljön, majd ismét nyitott ajtókkal fogadja a már rendszeresen visszajáró, és persze az új vendégeket.

A minőségi zene, a jó hangulat és a felhőtlen szórakozás öröme marad. És hogy mi lesz más? A klub promótere és rezidense a mindenki által jól ismert Moonline lesz.

A fiatal dj és producer az elmúlt évek során számos projektben vett részt, gondoljunk csak a Debut kezdeti időszakára, a Chriss-sel való közös Live albumon és turnén át a Radio City Records megalakításáig.

Rengeteg sikeres fellépéssel, saját rádióműsorral és nagy tapasztalattal a háta mögött nem is kérdéses, miért éppen rá esett a választás, hogy a klub fő zenei feladatait ellássa.

Továbbra is maradnak állandó estek a szórakozóhelyen, változatlanul itt rendezik meg a Private Sounds és a Hairy bulikat, és természetesen rendszeresen lesznek Radio City partyk is. Emellett számos újdonságra és külföldi fellépőre is számíthatunk majd, bár erről még kicsit titokzatosan beszélnek a szervezők.

A november elsejei nyitóbulin azonnal egy különleges Halloween party látja vendégül a zene és a képi világ szerelmeseit, a rezidens Moonline-on kívül a Private Sounds csapata (Forteba, FromP60, Stone és Koohnka) zenél.

party.[origo].hu

Shootie & Moonline feat. Laura: Closing Time [Monkz Club Mix]