Parkettfetisiszta mámor - hétvégi partyajánló

Vágólapra másolva!
A karácsony előtti felvezető hétvége igencsak erősre sikeredett, ha nem vigyázunk, még idejekorán kiégünk, s erőnk se marad a két ünnep közötti partyáradatra, a szilveszterről pedig már szót se ejtsünk. Mától 2009-ig folyamatosan gyalázhatjuk a táncparkettet, ráadásul nem is gyenge a felhozatal.
Vágólapra másolva!

Mint arról korábban már beszámoltunk, a péntek este az absztrakt hiphop fanatikusoknak kifejezetten kedvez, hiszen dj Cam büntet az A38 hajón. Dj Bootsie elkészült második önálló lemezével, mely élőben a Bootsie Quartet tagjaival kerül bemutatásra.

Ezek után lép a színre a francia fenegyerek, dj Cam, aki a tőle megszokott mélyre kattant ütemeivel teszi absztrakttá az estét, rajta kívül Suhaid is besegít. A bulira 2500 forintért nézhettek be.

Az áprilisi budapesti fellépését követően szombat este a Merlinben újrázik a Deadbeat. A dubtechno jeles képviseléjője már tíz éve tevékenykedik a dub-minimal-idm-ambient vonalon.

Ősszel jelent meg legújabb lemeze Roots and Wire címmel, amin hihetetlen elszántsággal mutatja be nekünk a stílus jelenlegi helyzetét. A dubtechno-s vonalat néhol egy kis dubsteppel, néhol egy kis house-zal fűszerezi.

Az estet az Aktrecords jegyzi, magyar részről Isu és Gordon rakja a lemezeket. Az eseményre 1500 forintért válthattok jegyet a helyszínen.

Az elektro rajongóinak is kedvez a péntek este, a PEP! Fetish partyjára zúzhatjátok a Merlinben. Az electro fetish-nek hódulhattok; a szexéhes rímek és a koszos dallamok horvát dominái, azaz a Xenia Flex melegíti be a színpadi fényeket.

Őket lengyel barátaink, a tigrismaszkos latex dresszes Anna Patrini és a szabadidejében plasztik zsákba fulladó Michael Skinny, azaz a Skinny Patrini követi majd. A Dirty Monkeez hajnalig tartó dj-szettje előtti nagyszínpados fellépőnk pedig az a Peter Glam, aki a londoni klubszcéna egyik ünnepelt performere, modell, (pornó)színész, szerető, álmodozó.

Ezalatt az előtérben a cicabarát Kitten Killers, Király Károly a Panic Radio basszus-mágusa, az ördögi Miss Lucifer és a lehengerlő páros, Dictator&Hussar dj-szettjeire andaloghattok. Fetisiszták 1500 forintért látogathatják az eseményt.

Deadbeat ad egy kis dub-ot

Szombaton a brit 'disco-noise' dj/producer ínyencsége meglátogatja a Kunk Trafó Bárban esedékes havi buliját. Grum legutóbbi berobbanása, a "Woah" lecsapott a Hype Machine listáira és folyamatosan szüli a remixeket, verseny formájában.

A hangzását úgy lehetne legjobban leírni, hogy, van benne egy adag 80-as évek, egy csepp humor, francia elegancia, és mindez összeolvad egyetlen hatalmas buli-egyveleggé. Aki követi az olyan trendteremto újdonságokat, mint a Danger, a Tronik Youth, vagy az Anoraak, annak eljött az ido, hogy megismerje a leheto legfrissebb tehetségét a szcénának.

Grum amerikai és ausztrál turnék után érkezik Magyarországra, és a Kunk abban a szerencsés helyzetben van, hogy a srác egyik elso fellépésének lehet a házigazdája az öreg kontinensen. Elotte-utána fellép még az Ektiv csodagyereke, a WPAHP, a Gumipop-csajok, a Kittenkillers, és természetesen a Kunk dj-k, Brandon és Cigi. Az eseményre 1000 forintért juthattok be.

Grum a csodagyerek

Dylan Rhymes életének legnagyobb részét fiatal kora óta a zene tölti ki. A Wax Factory kiadó fedezte fel és adta ki első anyagait. A 90-es évek elején barátjával, Justin Drake-el alapította meg a Rhythm Design stúdiót, később csatlakozott hozzájuk egy DJ barátjuk, Clive Henry is, és a trióból alakult a Peace Division. A Peace Division után saját anyagaira szeretett volna koncentrálni, immár Dylan Rhymes művésznéven.

Ennek első és a Junior Boy's Own kiadónak is óriási sikert hozó eredménye volt a "Naked & Ashamed" című track. Az elmúlt 15 évben Dylan Rhymes a breakbeat és tech house szcéna vezető személyiségévé vált. A saját zenéin kívül a Deep Dish, az Infusion, Dave Gahan, az Overseer, az Uncle és a Puretone zenéit is remixelte, de együttműködött olyan népszerű előadókkal, mint Meat Katie, Christian J és Force Mass Motion akivel közösen alkották a Silencer formációt.

Dylan Rhymes - Naked & Ashamed

A hazai alapokat a Ninja Breakz-ből ismert Psyon és Pryus, Crew és Skeam, illetve Axim tolja. Elővételben 2500, míg a helyszínen 3000 forintért nézhettek be az A38-ra szombat este.