A fejlesztő megfigyelő

Vágólapra másolva!
2008. december 30-án kerül megrendezésre az ország legnagyobb előszilveszteri partyja, hiszen a Sound of Cream ekkor búcsúztatja az óévet a Tabu falai között. A két rezidens, Tebron és Antoos mellett, nem kisebb név várja a lelkes közönséget, mint dj Observer! A Housemusic.hu ajánlója.
Vágólapra másolva!

DJ Observer zenéjét leginkább a "fejlett elektronikus tánczene" jellemzi. Nem kizárólag house, progressive, electro vagy trance, inkább egy új, innovatív stílus, ami összekapcsolja a különböző műfajokat, és minduntalan hipnotizálja a közönséget.

2006 szeptembere óta a Vienna Calling új tagja és mind külföldön, mind hazájában komoly elismeréseket ér el - legyen szó akár fellépéséről a barcelonai Pacha -ban vagy a bécsi MTV színpadi Donauinselfest-en, mindenhol megmozgatja közönségét.

Dj Observer 1998-ban került hivatalosan az osztrák dj élvonalba, amikor a bécsi Biosphere-en a legfiatalabb dj-ként versenyezhetett, kicsivel később pedig az osztrák techno díjátadón már jelölték a "legjobb hazai dj" kategóriában.

Azóta rengeteg fellépése volt Ausztrián kívül is, kétszer szerepelt a berlini Love Parade-en, 2008-ban rendszeresen játszott Ibizán, az Amnesia-ban, itthon pedig lelkesítette közönségét a budapesti Sziget fesztiválon és a Balaton Sound-on. Olyan nemzetközi dj-kel turnézott és játszott együtt, mint Armin van Buuren, Junkie XL, John Aquaviva, Brian Cross, Moguai, Cosmic Gate, Jaspa Jones, Dan Reaves, Ben Lost és sokan mások.

DJ Observer a linzi stúdióban többek között Daniel Heatcliff-fel dolgozik együtt. - saját produkcióik mellett gyakran készítienek remixeiket Brian Crossnak is. 2006 szeptembere óta Observer a sikeres formáció, a "Vienna Calling" egyik tagja.

Az osztrák house irányzat kulcsfigurájával, Tom Snow-val célul tűzték ki, hogy népszerűsítik a bécsi főváros hangulatát az egész világon, és megkísérlik folyamatos stúdiómunkájukkal, valamint a party szcénában végzett tevékenységükkel véghez vinni terveiket.

A két rezidens, Tebron és Antoos a tőle megszokott formáját hozza az előszilveszteri eseményen. A nem mindennapi lemezpörgetést a hölgyek 1000, az urak pedig 2000 forintért figyelhetik meg. Ha szeretnél belépőt nyerni az estére, nincs más dolgod, csak tovább a Housemusic.hu cikkére!

Housemusic.hu

Az idei Balaton Sound-on nem csak megfigyelő volt