Indul a Privé Breaks - nyerj rá jegyet!

Vágólapra másolva!
Január 17-én szombaton Privé Breaks néven egy új partisorozat veszi kezdetét a Club Privében, ahol első alkalommal a londoni Meat Katie osztja majd a súlyos tört ütemeket, míg hazai részről Palotai és Sikztah bünteti az egybegyűlteket. Nyerj jegyet a partyra!
Vágólapra másolva!

A világ számos pontján, őrjöngő tömegeket táncoltató Meat Katie jó párszor megfordult már hazánkban. Játszott fesztiválokon, alternatív party helyszíneken, vízen - hajón, ám hagyományos értelemben vett klubban jó pár éve nem, így mindenképp hiánypótlónak mondható a január 17-i esemény.

A nagyszerű művésznevet választott Mark Pembert még a nyolcvanas években fertőzte meg a hiphop- és b-boy-kultúra - az ifjú Mark elismert graffitiművészként indult. A kilencvenes évek első felében még meg sem fordult a fejében, hogy lemezjátszók mögé álljon - sokkal inkább élő együttesek (Trafalgar, Sandladder, Ceasefire) basszereként tündökölt.

Az első sikerek után azonban elhagyta a zenekarosdit és Meat Katie néven nekiállt gyártani jellegzetes bigbeates house-breakbeat hibridjeit.

Pár év és két nagylemez (Off the Bone, Long to Belong) után Meat Katie a legnagyobb és legkeresettebb breakbeat-producerek közé küzdötte fel magát. Összetéveszthetetlen, a house-t, a technót, a breakbeatet, az elektrót és a funkot ötvöző hangzás, tökéletes technika, súlyos pumpálások és elektrós puttyogás - Meat Katie az egyik legsokoldalúbb dj és producer széles angolhonban.

Anglia talán első számú break-tech-house-elektrógerének megjelenéseit felsorolni egy egész lexikont felölelne. Csak a legfontosabbakat kiemelve, mindenképp meg kell említeni a mérföldkőnek számító Destination - Australia sorozat második részét, a Bedrock Breaks hozzá fűződő kiadványát, a legendás Fabriclive sorozat 21-ik részét, vagy az igen beszédes saját szerzői albumot a Vibrator-t. Ezen anyagok alapján vérbő basszusokra, egetverő dallamokra készülhetünk.

http://www.youtube.com/v/Lke2oaLM95s&hl=en&fs=1

Meat Katie és Elite Force közös szerzeménye