Forrongó nyitány - hétvégi partyajánló

Vágólapra másolva!
Jó hír az elvonási tünetekben szenvedőknek: ezen a hétvégén beindulnak a fogaskerekek, és újra a megszokott kerékvágásba kerül minden, ami koncert és party! Sőt, ez a belendülés annyira jól sikerült, hogy szombat este szinte lehetetlenség jó döntést hozni a bőség zavarában.
Vágólapra másolva!

Szombat este a Merlinben ismét támad a Lick the Click! csapata. Isu, Crimson és Chrom vendége ezúttal a francia elektronikus tér megkerülhetetlen alakja, Nicholas Chaix, alias I:Cube. Első albumán alapvetően minimál- és tranceorientált techno, míg rákövetkező lemezén főleg house-disco némi downtempoval vegyítve kapott teret.

Azon ritka művészek egyike, aki nem aktuális stílusok, trendek meglovagolásával igyekszik kitűnni a mezőnyből, hanem lefutottnak hitt stílusokat hoz formába, aktuálisokat fordít ki magukból, vagy éppen fúziós megoldásokkal emeli színvonalukat. Elektroínyenceknek irány a Merlin, lányoknak tízig ingyen, amúgy pedig 1500 forintért.

Kunk és barátai szombat este a Trafó Bár Tangóban csapatják a hangulatot, vendégként ezúttal a prágai Damien áll a pultba. Előttük utánuk Popbitch, az aktuális elektro vonal felelőse Datascent, valamint Brandon és Cigi szintén a Kunk színeiben. Forró hangulat, mely mindösszesen 500 forintba fáj.

Ha a szombat estét utolérhetetlen house ütemekre táncolnátok át, akkor irány a Hajógyári. Rögtön két hatalmasnak ígérkező partyra is benevezhettek, a döntés pedig igencsak nehéz lesz.

A Dokk Club vendége ezúttal a brit illetőségű Jon Dasilva lesz. Senkinek nem kell bemutatni őt, aki Manchester legendás klubjában, a Haciendában rezidenskedett évekig. Acid-house, elektro-disco, szinti-pop érzések - csak, hogy pár irányt bedobjunk.

Jon Dasilva remixe

Természetesen az évek során sok irányba elkalandozott, végül a Chicago-irányzat teljesen rabul ejtette. Ja, és ő fedezte fel a világ számára Sasha-t. Magyar részről Slam Jr., Dandy és Zee lüktet együtt veletek. Egyéb kérdés? Nem lehet, ott a helyetek. A lányok 1000, míg a srácok 2000 forintért tehetik tiszteletüket.

Nem kell messzire menni, ha a chicagói techno másik nagy alakját lássuk, hiszen dj Rush újra hazánkba, egészen pontosan a Studioba látogat. Ezúttal születésnapját ünnepli nálunk számos külföldi vendéggel kiegészülve. Rush a techno korszak megkerülhetetlen, és igencsak sajátos alakja; karizmatikus egyénisége, és intenzív előadásmódja is hozzájárul sikeréhez. Nem véletlen, hogy Japántól Chicagóig mindenütt lelkesednek érte.

Dj Rush - Jack Your Body

Az általában őrült tempót diktáló chicagói dj-producer után lemezjátszók mögé áll még a holland dj Bold, a cseh dj Agent, az osztrák The Madox és a portugál Du Art. A születésnapi őrületre elővételben 2990 forintért, míg a helyszínen 3990 forintért vehettek jegyet. Aki igazán fontosnak érzi magát, VIP jegyet is vehet 10000 forintért.

A brékereknek is kedvező szellő fújdogál, hiszen újra ellátogat hozzánk a brit nagyágyú, Meat Katie. Összetéveszthetetlen, a house-t, a technót, a breakbeatet, az elektrót és a funkot ötvöző hangzás, tökéletes technika, súlyos pumpálások és elektrós puttyogás - Meat Katie az egyik legsokoldalúbb dj és producer széles angolhonban. Az este teljes programjáról részletes infókat korábbi cikkünkben találtok, ahol péntek délig jegyeket is nyerhettek tőlünk.

Meat Katie és Elite Force közös kivonat

Természetesen továbbra sincs könnyű helyzetben az, aki a szombatról akar felelős módon dönteni. A Cha-cha-cha újra szülinapot ünnepel, kettő az egyben, hiszen egyrészt kilenc évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit a Kálvin tér homályában az underground kávézó, másrészt tavaly ilyenkor nyílt meg a Nyugati téri, utódbástyának számító 12 Inch - következetesen szintén a föld alatt.

I:Cube - Oblivinion

Ennek örömére fergeteges ünneplésre készül a hely, vendégvárós welcome italok és óriási dj párbaj - szinte mindenki zenél, aki valaha megfordult a Cha-cha pultjában, Paul Murphy-től Palotain át Andy Slate-ig. Az esemény természetesen ingyenes, a részletes programot itt találjátok.