Szavazz a színpadra

Vágólapra másolva!
A fesztiválozók ízlése szerint állítják össze az idei Pannónia Fesztivál fellépőinek névsorát a szervezők. A páratlan akció lényege, hogy aki regisztrálja magát a rendezvény oldalán, szavazatot adhat le bármely magyar együttesre. Amelyik zenekarra legalább ötszáz voks érkezik, meghívást kap az ország egyik leglátogatottabb három napos bulijára.
Vágólapra másolva!

A jóhír, hogy idén is lesz Pannónia Fesztivál a Várpalota mellett található Cseri-parkerdő területén. A még jobb hír, hogy idén a Ti szavazataitok döntik el, hogy milyen magyar zenekarok lépnek fel a fesztiválon.

Tavaly is több ezren vettek részt a 35 000 négyzetméteres alapterületen megrendezett fesztiválon. Tömegek táncoltak az olyan zenekarok koncertjére, mint például a Quimby, az Edda, a Beatrice, a Kaukázus, a Belmondo, a Belga, a 30Y és a Pál Utcai Fiúk.

Minden bizonnyal idén sem lesz ez másképp, ám ezúttal programszervező lehet Te magad is. Nem kell mást tenned, mint regisztrálnod a www.pannoniafesztival.hu oldalon, és leadni öt kedvenc zenekarod nevét a szavazógépbe. Azok a zenekarok, amelyek átlépik az ötszáz szavazatot, mindenképpen fellépnek a fesztiválon. Érdemes sietni, mert az első helyek már elkeltek, és folyamatosan csökken a keret.

Szintén új keletűnek tűnhet a fesztiválra történő jegyvásárlás, hiszen erre csak abban az esetben van módotok, ha regisztráltatok az esemény szájtján. A válaszlevéllel befáradva az értékesítési pontokra tudjátok megvásárolni a jegyeket.

Egy dolog minden esetre biztos, szűkösnek korántsem nevezhető fesztiválpiacon ritkaság számba mennek az ilyen olcsó belépőjegyek. A három napos belépő mindösszesen 2100 forintba fáj, ami tényleg nem nevezhető gigantikus összegnek.

Pál Utcai Fiúk a legelőn

party.[origo].hu