Merlin Calling - megvannak a Kalkbrenner-jegynyertesek

Vágólapra másolva!
Paul Kalkbrennerrel az élen érkezik Magyarországra a Berlin Calling Tour, amely a party- és a filmvilág közötti határok eltörlésével vívott ki elismerést magának. Április 3-án a Merlinben lép fel a zenész, filmjét, a Berlin Callingot live actjével összehangolva mutatják be a Titanic Filmfesztiválon. Nyereményjátékunkon kettő, a partyra szóló ingyenjegyet sorsoltunk ki.
Vágólapra másolva!

Kalkbrenner '94-ben kezdett el berlini klubokban fellépni, '96-ban megvásárolta első vasait, tehát régi motorosnak számít a szakmában. Neve a szcénában jártasaknak eddig sem lehetett ismeretlen, hiszen 2000 óta folyamatosan ontja magából a megjelenéseket a BPitch Controlnál, ahol olyan nevekkel is összefuthatunk, mint Ellen Allien, az Apparat, a Modeselektor, Sascha Funke vagy a Telefon Tel-Aviv.

A főszereplésével készült Berlin Calling című film a berlini underground elektronikus zenei mozgalom jellegzetes elemeit mutatja be egy feltörekvő dj élményein keresztül. A partyk, turnék és drogok örvénylő világát Kalkbrenner zenéi festik alá, így szinte biztos, hogy a merlines partyn filmes hangulatban lehet része annak, aki a mozit is megnézi. A film zenéje a mozgóképtől elkülönülve is élvezhető egészet alkot, a BPitch Contronlál önálló albumként is megjelent.

A partyn fellép még a hairy-s Naga és Beta, Amb (Chi, Audio Therapy), valamint a partyt szervező NVC berkeiből Sinko + Subotage és Dr. Zoidberg; a vizuális élményekért a Kiégő Izzók felel.

Nyereményjáték

A Merlinben megvásárolt első 50 jegy tulajdonosa belépést nyer az április 3-án, az Uránia Filmszinházban megtartott díszbemutatóra, ha velünk játszol és nyersz, a partyra mehetsz be fizetés nélkül. A party.[origo].hu és az NVC két darab belépőt sorsolt ki azok között, akik helyesen válaszoltak a következő kérdésre: Melyik évben mutatták be a Berlin Calling című filmet? A nyertesek: Heé Anikó és Sándor Krisztián.

Forrás: [origo]