West coast-érzés rappel és verdákkal - Xzibit-koncert a Symában

Vágólapra másolva!
Az Egyesült Államok nyugati parti életérzéséből kapunk néhány adagot június 6-án a Syma csarnokban.
Vágólapra másolva!

Az amerikai autók kiállítását és tuning show-ját az új-mexikói rapper-színész-műsorvezető Xzibit koncertje kíséri, aki az MTV Pimp My Ride műsorában széles nyilvánosság előtt is bizonyította kocsikhoz való kötődését. Az optikailag tökéletesre csiszolt lowrider autók mellett a szubkultúra számos más eleme is megjelenik a rendezvényen: fellép Magyarország legjobb, többszörösen kitüntetett breaktánc csapata, a Sick7; Defa beatboxshow-t vezényel; a csarnok bejáratnál egész nap megtekinthető graffiti-kiállítás várja a látogatókat.

Xzibit természetesen nem egyedül áll színpadra, többek között vele lesz Young De, Jelly Roll és dj Fingaz triója is. A hazai mezőnyt erősíti a számos zenei rendezvényt szervező Zefil és Nadir, dj-zik továbbá Frequent, Jam-I, Jers, Sense és Györemix, a Vinyl Warriorz scratch show-val áll ki. Persze lesz freestyle-party Gőzzel és vendégeivel, és mc-zik a Tisza Area Boyz csapata is.

A rendezvény nem kizárólag rappereknek szól, az autóbemutatóhoz kapcsolódó játékok, az egész napos tombola, az Adidas divatbemutatója, a graffiti-kiállítás és a tizennégy év alattiak számára fenntartott csökkentett áru jegyek is növelik a szombati események családi jellegét. A belépőkkel kapcsolatos információk elérhetők a Ticketpro oldalán.

ForrA!s: [origo]

party.[origo].hu