Vágólapra másolva!
Sűrű és fárasztó, de emlékezetes nyara lesz a fesztiválfüggőknek. Hazai és hazánkhoz közeli rendezvényekből csemegézünk, elsősorban elektronikus zenékre vadászva csarnokoktól a tengerpartig. Az aktuális fesztiválok részletes programját a Partytárban találod.
Vágólapra másolva!

SZIN
08.26-30., Szeged, Újszegedi partfürdő
Vízparttal és medencékkel csábít Magyarország legrégebbi fesztiválja, a '68-ban indult Szegedi Ifjúsági Napok. Jön ukrán minimállal Sunchase, a holland ütemtördelő Black Sun Empire, a horrorisztikus Evil Nine, és a funky-t pszichedelikus szintre emelő Spiller, de lesz Prog Is Alive-party is. A feszt ismert zöldkezdeményezéseiről is, elsőként vezették be a cserepoharat és menő ötlet a biológiailag lebomló tányérok felhasználása is: a komposzt anyaggal szórják majd a város Széchenyi terének növényeit.

A bérlet július 19-ig 12000 Ft, augusztus 19-ig 13500 Ft, a helyszínen 16000 Ft.
A napijegy augusztus 19-ig 4900 Ft, a helyszínen 6000 Ft.
http://www.szin.org

ForrA!s: [origo]

T-Mobil Bónusz Electronic Music Festival
08.29., Syma A és B aréna
A Budapest Parádé hivatalos afteréből kinőtt egy napos fesztivál idén ismét duzzad: a Syma B csarnoka mellé augusztus végén a még nagyobb A csarnok is csatlakozik. A felduzzadt látogatószám természetesen több fellépőt eredményez, Ibiza, New York és London topjai is jönnek. Ferry Corsten és David Clarke neve húzza a partyt; a Booka Shade fesztiválzenekar show-ja ráhúz; pörget Rush, akinek már bérlete van a magyarországi dj-pultokhoz; Joey Beltram New Yorkból hozza vaskos technotermését; Adam Beyer keményebb dimenziókba tereli a partyt; itt lesz a slágergyártó Blank&Jones és az elsőszámú cseh csaj dj, Lucca is játszik. Termésuzeteses a magyar technoid élboly sem csak közönségként lesz jelen.

A jegyek elővételben 5490 forintba, a helyszínen 6490 forintba kerülnek. A limitált vip-beugró 10000 Ft.
http://www.bonuszfestival.hu

ForrA!s: [origo]

Már volt:

Coke Club
Siófok
A fél nyarat programokkal megtöltő Coke Club felhozatala ismét elég vegyes, hiszen Demjén és az Edda MTV-s ünneplése mellett simán becsúszik például két Cinetrip (július 18. és augusztus 22.). A Hypnosis és a Deadcode csapata többször is jelen lesz, de lesz I Love Deep-party és a Hairy tagjai is izzasztják majd a papucsosokat. Az augusztus végi Sleepless72 partyn Budai, Yonderboi, az Anima Sound System és Zagar is fellép.
http://www.cokeclub.hu

ForrA!s: [origo]

Hanna-Hanna
08.19-23.
Zöldgondolkodásra és a művészet minden ágára fókuszál a szlovákiai Gúta Hanna-Hanna fesztiválja, ahol nem lesz ritka a fafaragó és az üvegfestő sátor sem. A minimális költségvetés ellenére Spanyolországból, Franciaországból és Olaszországból is érkeznek fellépők. Nagy nevek ugyan nincsenek a lineupban, de a helyi elektronikus zene sajátosságaival és számos magyar fellépővel találkozhat az, aki nyugalomban, a Komáromtól huszonöt kilométerre fekvő fesztivállal szeretné zárni a nyarat.

A bérlet augusztus 1-ig 9000 Ft, augusztus 18-ig 10500 Ft, a bejáratnál 11400 Ft; a napijegy 3000 forintba kerül.
http://www.hannafest.com

ForrA!s: [origo]