Fürdőzés, lötyögés és zúzás felváltva - heti partyajánló

Vágólapra másolva!
A munkaszüneti nap miatt igencsak felduzzadt a szerdai programkínálat is. Sasháék a Városligetben, Fedde le Grand a Rióban fordítja huszadikába az éjjelt, majd délre már el is érhetjük a Sleepless '72 kezdését Siófokon, ahol szombaton Cinetrip is lesz. További részletek a Partytárban.
Vágólapra másolva!

Egy a tábor - Sasha-Digweed-Zabiela
Sasha tavaly mintegy tízezer embert mozgatott meg a Városligetben, a Műjégpálya után idén ezt a tónál követi el újra barátai, Digweed és Zabiela társaságában. Digweeddel 1994-ben kerültek közelebb szakmailag, amikor megjelent közös mixalbumuk, a később nagy sikereket elért Northern Exposure. Ezt követően a New York-i Twiló rezidensei lettek, karrierjük máig párhuzamos síneken robog a house progresszív vágányain. A két öreg szívesen karol fel fiatal tehetségeket, így tettek Zabielával is, aki először Digweed Bedrockjában kapott lehetőséget, majd Sasha Excession csapatában találta magát, aminek hátán az ibizai Space rezidensi pozíciójáig jutott. A lassan mentorai fölé növő fiatal korai éveiben szívesen variálta a house-t breakbeat betétekkel, zenei látómezeje azóta csak tágult, vele kiegészülve valódi reformerek játszanak majd szerdán a Városligeti-tónál.

Promó-szett - Fedde le Grand
Fedde le Grand szerdán jön első szerzői lemezét promózni. A szeptember 14-én megjelenő Output a kiszivárogtatott infomrációk szerint jóval eklektikusabb lesz, mint egy tizenegy-két számos basic house-korong. Ezt Fedde nemcsak az electrós fűszerezéssel kísérli meg elérni, a lemezen jócskán kaptak helyet vendégzenészek is, de valószínűleg Rob Birch (Stereo Mc's), Will.i.am (Black Eyed Peas), Camille Jones és Ida Corr sem kíséri el a dj-t a Rióba.

Hullámzás szívószállal - Beatvandals
Koktélozós tört funkkal indítja heti partysorozatát az A38. Infragandhi és Cyborg Templar szerdán látja vendégül a Utah Saints-ben tevékenykedő Tim Garbutt mellékprojektjét a Beatvandalst. Laza szürcsölgetés, lötyögés, kevés vadulás.

Insomnia a vízben - Sleepless '72
Hetvenkét órás fürdős partyzás a hazai elektronikus zenei színtér legaktívabb csapatainak és szóló dj-inek közreműködésével. Ezt kínálja a siófoki Coke Club csütörtök déltől vasárnap délig, sőt ha nem lesz vihar, egészen vasárnap este nyolcig piheghetünk a parton. A Hairy, a Kollektíva, az Allnightbreakz, a Mustbeat, a Lick The Click és a Deephouse.hu legénysége a szombati Cinetrip Plein Air seregével kiegészülve küzd a városi államalapítási vurstli ellen, de azért itt is lesz tűzijáték.

A Hajógyári dzsungelében - Shy FX
Igazi dzsungelharcos lesz a Sziget kavalkádjából magához térő Mokka vendége csütörtökön, Shy FX már '94 környékén megragadt a jungle hőskorának hősei között. Akkoriból a UK Apache-al közösen rögzített Original Nuttah korfestése lehet ismerős sokak számára, majd kiadóalapítás (Ebony) után haverjával, a breakbeat felé mozduló T-Powerrel 2001-ben kidobták a Shake Your Body klasszikust. Újabb kiadójával, a Digital Soundboy-al a vidámabb, egymásra mosolygós jungle felé vette az irányt, de ez nem jelenti azt, hogy nem kapnak helyet az istállóban olyan nem mosolygósak, mint a Calibre, Caspa vagy Breakage. A Debrecenből érkező britet Palotai, SKC és Norm körítéssel fogyaszthatjuk.