Vágólapra másolva!
Mong Attila az [origo] legújabb igazolása, a szakember május 16-tól a a portál egyik felelős szerkesztőjeként folytatja pályafutását. Mong szerződése a Magyar Rádióval május 15-én lejárt, ezután csatlakozott az [origo]-hoz. Feladatai közé tartozik a szerkesztői tevékenység mellett az [origo] publicisztikai melléklete, a Komment.hu szerkesztése, illetve szerzőként is gazdagítani fogja a lap kínálatát.
Vágólapra másolva!

Mong Attila korábban dolgozott a Magyar Rádió 180 perc című műsorának vezetőjeként, az Inforádió szerkesztő-műsorvezetőjeként, a Manager Magazin főszerkesztőjeként, a Kreatív, a Figyelő és a Figyelőnet újságírójaként. 2003-ban elnyerte az oknyomozó újságírók Soma-díját és több könyv szerzője is.

Mong nem az első neves szakember, aki az utóbbi hónapokban az [origo]-hoz igazol. Baksa Roland az Indextől, Galambos Márton és Nagy Iván Zsolt a Figyelőtől, Dull Szabolcs és Joó Hajnalka a Magyar Rádiótól szintén az elmúlt hónapokban csatlakozott a csapathoz. Az [origo] célja, hogy gyors, megbízható, elfogulatlan és minőségi tartalmaira naponta sok százezren számítsanak, találkozzanak azokkal bármilyen eszközön vagy csatornán. Napi 800 ezer olvasójával a több mint tizenkét éve indult portál tovább kívánja erősíteni pozícióját a magyar médiapiac egyik meghatározó szereplőjeként.