ORIGO24 órakomment.huvidea[freemail]iWiW

[origo] Post-it> !ALROVAT_NEVE

Gazdaság rovat lett az Üzleti Negyedből

[origo]2012. 01. 31., 10:16Utolsó módosítás: 2012. 01. 31., 11:49
eszközök:

Az [origo] gazdasági rovatát mostantól nem Üzleti Negyednek, hanem egyszerűen Gazdaságnak hívjuk. Az új név jobban kifejezi a rovat valódi tartalmát.

A szerkesztőségi munka során nap mint nap sok energiát fordítunk arra, hogy a lehető legvilágosabban fogalmazzunk. Már csak ezért is indokolt, hogy az újság egyik fontos rovatának neve ne legyen félrevezető. Az [origo] gazdasági rovata ugyanis nem csak az üzleti életről szól, és különösen nem csak az üzletembereknek írunk. A gazdaság egészét szeretnék bemutatni az [origot]-t naponta látogató olvasóinknak.

A névváltoztatást külön is indokolja, hogy a lap egy másik rovatát Vállalkozói Negyednek hívjuk, így a kettőt könnyen össze lehetett keverni. Ez sem volt jó, hiszen a VN valóban vállalkozóknak és vállalkozókról szól; itt írunk sikeres magyar cégekről vagy éppen az őket érintő legfontosabb változásokról. 

A Gazdaság rovatnév mögött továbbra is ugyanazt a tartalmat találják, reményeink szerint ugyanolyan magas minőségben, mint eddig. Új irányvonalat nem hoz a változtatás.

eszközök:
RSSHírlevélÍrjon nekünk!ArchívumMédiaajánlatImpresszumAdatkezelési Szabályzat
ORIGOOK.huiWiW[freemail]VideaAz ORIGO kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartva