Évről évre duplázza árbevételét a magyar személyzeti tanácsadó cég

Vágólapra másolva!
Az idei első félévben elérte a másfél milliárd forintot a személyzeti tanácsadással foglalkozó Work Face kft. árbevétele. A cég újabb három vidéki kirendeltség nyitását tervezi.
Vágólapra másolva!

Évente sikerül megdupláznia árbevételét egy magyar tulajdonú személyzeti tanácsadó irodának, a Work Force kft - nek - írja a cég sajtóközleménye. A vállalat 2009-ben több mint egymilliárd, 2010-ben már közel 2,5 milliárd forint árbevételt ért el, az idei év első félévében pedig már közel 1,5 milliárd forint bevételnél tart.

A cég bővíti országos hálózatát: a meglévő négy iroda mellett még három vidéki kirendeltség nyitását tervezi Debrecenben, Szegeden és Győrben. A Work Force 2011-ben elérte a havi átlag 1500 fős kölcsönzötti létszámot, amely jelentős bővülést jelent az előző évekhez képest.

Csákvári Róbert, a vállalat ügyvezetője a megújulásról azt mondta: "Magyar tulajdonú cégként azon szerencsések közé tartozunk, amelyek eredményesen veszik fel a harcot a legnagyobb multinacionális munkaerő-kölcsönző cégekkel is".