A világ legnagyobb MBA-szakkiállítása jön Budapestre

Vágólapra másolva!
Március 19-én rendezik Budapesten a QS World MBA Tour nevű rendezvényt, ahol az érdeklődők a világ legnevesebb vezetőképző iskoláival találkozhatnak és az általuk kínált MBA-programokról szerezhetnek információkat első kézből. A részvétel ingyenes, ha valaki a rendezvény honlapján előre regisztrál.
Vágólapra másolva!

A QS World MBA Tour az idén 35 ország 73 városa mellett Magyarországra is ellátogat. A márciusban Budapesten megrendezésre kerülő szakkiállítás lehetőséget nyújt arra, hogy a karrierjük továbbépítésére törekvő érdeklődök személyesen találkozhassanak a legnevesebb nemzetközi üzleti iskolák képviselőivel, és válogathassanak a számukra legmegfelelőbb szakirányú továbbképzések közül. A kiállításon, mely 2009. március 19-én, 18 órától a budapesti Corinthia Grand Hotel Royalban tekinthető meg, több mint 25 hazai és nemzetközi egyetem MBA programjáról kaphatnak részletes információt a résztvevők.

1,6 millió dollárnyi ösztöndíj vár

A rendezvényen való részvétel a http://www.topmba.com/mba_fairs oldalon regisztráló látogatók számára ingyenes. A leendő hallgatók a kiállításon részletes tájékoztatást kaphatnak a finanszírozási lehetőségekről, és a rendelkezésre álló, 1,6 millió dollár összértékű ösztöndíjak és egyéb anyagi támogatások igénybevételének feltételeiről.