Állásbörze német és osztrák munkákra

Vágólapra másolva!
Német nyelvterületre szervez ingyenes információs- és állásbörzét az Európai Foglalkoztatási Szolgálat (EURES) magyar kirendeltsége 2010. április 10-én, Budapesten az ELTE Gólyavár épületében. A tapasztalatok, illetve a korábbi nemzetközi állásbörzék visszajelzései alapján ugyanis a külföldi állások iránt érdeklődők jelentős százaléka továbbra is német nyelvterületen helyezkedne el. Ehhez társul, hogy az osztrák, illetve a német munkaadók szívesen alkalmaznak magyar munkavállalókat.
Vágólapra másolva!

Német nyelvterületre szervez ingyenes információs- és állásbörzét a magyarországi Európai Foglalkoztatási Szolgálat (EURES) 2010. április 10-én, Budapesten az ELTE Gólyavár épületében. A tapasztalatok, illetve a korábbi nemzetközi állásbörzék visszajelzései alapján ugyanis a külföldi állások iránt érdeklődők jelentős százaléka továbbra is német nyelvterületen helyezkedne el. Ehhez társul, hogy az osztrák, illetve a német munkaadók szívesen alkalmaznak magyar munkavállalókat.

Április 10-én személyesen találkozhatnak az érdeklődők a külföldi munkaadókkal, megismerhetik az állásokat kínáló országok munkavállalási szabályait és jogi segítséget is kaphatnak - áll az Állami Foglalkoztatási Szolgálat közleményében.

A német nyelvterültre fókuszáló állásbörzén nemcsak magánszemélyek juthatnak információkhoz. Mivel nagy az érdeklődés az egyéni, illetve a társas vállalkozóként történő németországi és ausztriai munkavégzés iránt, ezért az Építési Vállalkozók Országos Szövetsége (ÉVOSZ) is képviselteti magát a rendezvényen és meghívást kap a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara is.