Vágólapra másolva!
Sokan keményen edzenek, mások megállás nélkül diétáznak és vannak, akik a plasztikai beavatkozások mellett döntenek. De valóban csak így lehet valakiből csinos nő?http://videa.hu/flvplayer.swf?v=zkeyggg8ux5Tqu6h
Vágólapra másolva!

"Én tényleg nagyon figyelek a külsőmre, tehát néha már-már betegesen is, mert egy kisebb bolt megélne annyi krémből, amennyit magamra kenek." - vallotta a LIFE Magazin stábjának Debreceni Zita, akinél éppen akkor jártunk, mikor egy ifjú modellt fotózott. Szerinte az, hogy ki számít jó nőnek, teljesen szubjektív, hiszen minden férfinak más tetszik. Egy biztos: az első és legfontosabb szempont az ápoltság.


Zitának szerencséje van, hiszen nincs szüksége diétákra, neki a sport segített. Emellett pedig az sem mindegy, milyen géneket örököl az ember. "Én nagyon sokat sportoltam, anyukám sportoló volt, izgő-mozgó gyerek voltam, 5 éves korom óta úsztam, utána sportiskolába jártam, aerobikoztam, atletizáltam, úgyhogy most már egyre kevesebbet járok sportolni."

Csisztu Zsuzsa is elmesélte nekünk, szerinte egy nő hogyan hozhatja ki magából a legtöbbet, de abba is beavatott minket, szerinte milyen a mai nőideál. "A mai ízlésvilág szempontjából szerintem nincs nőideál. Vannak persze trendek, adott esetben akár alkatban, akár arcformában, mióta létezik a szilikon, meg a különböző töltőanyagok."


De Zsuzsa azért alapvetően a természetesség híve. Egyébként meghatározó életében a sport, a mai napig testmozgással tartja formában magát. A külsőségek mellett persze az is fontos, mennyire vagyunk kibékülve önmagunkkal. Ha elfogadjuk megjelenésünket, sokkal vonzóbbak lehetünk.

Nézd meg a teljes riporot a LIFE Magazinban!