[origo]
Nyomtatás

Hajós András leszerződött a Viasathoz
2003. november 21., péntek, 8:56


A korábbi bejelentéseknek megfelelően a Magánszámmal befutott műsorvezető-zenész aláírta a Viasat3-mal tervezett egyezséget, a csatorna pedig néhány napon belül részletes tájékoztatást ad az új Hajós-show-ról.


Hajós András, aki ősszel távozott a tv2-től hivatalosan is megállapodott a Viasat3 kereskedelmi televízióval, hogy 2004-től náluk készít műsort. A tv2-n népszerűvé vált Magánszám műsorvezető-jének első produkciója a tervek szerint január 12-én lesz a Viasat3-on - tájékoztatták az [origo]-t a társaságnál, ahol néhány napon belül részletes tájékoztatást adnak az új Hajós-show-ról.

 

A váltást Hajós októberi közleményében azzal indokolta, hogy az új csatorna több lehetőséget nyújt neki és stábjának. "A Viasat3-mal közös tervek valóban közrejátszottak abban, hogy eljöttünk a tv2-től, és bár még nem állapodtunk meg a V3-mal, meggyőződésem, hogy jövő év elejétől nem csak nekem, de a csapatomnak is nagyobb lehetőségeket rejt ez az együttműködés" - tartalmazza Hajós András korábbi hivatalos nyilatkozata.

 

Kereszty Gábor, a tv2 vezérigazgatója akkor azt mondta az [origo]-nak, egyszerű oka van Hajós váltásának, a kereskedelmi adó vezetője szerint a Magánszám műsorvezetőjét a pénz csábította.


[origo]