Vágólapra másolva!

Dennis Rodman újra házasodik?



Ezúttal nem Las Vegasban, inkább Hollywoodban készülnek frigyre: a szórakoztatóiparral kacérkodó Féreg az LA Lakers csapatával tárgyal.

"Nem kell kapkodni" - hűtötte a kedélyeket West. - "Még azt sem tudjuk, neki van-e kedve idejönni."

De úgy tűnik, a Lakers egyedül marad Rodmannel a körhintában. Korábban az Orlando Magic, a Houston Rockets és a Miami Heat is szóba került, de úgy tűnik, mindenki kicsit meg van ijedve a Féreg pályán kívüli énjétől. John Gabriel, a Magic általános menedzsere például elmondta, az ő részükről azon bukik a dolog, hogy Rodman különleges elbánást igényel.

"Egyetlen egy telefonhívás miatt élt ez a dolog néhány nappal ezelőtt" - mondta Gabriel. - "De mára haldokolni látszik. Pénteken a New York Knicks ellen kezdünk, és ez a csapat mielőbbi véglegesítését sürgeti. Szerettünk volna találkozni Dennisszel… Elismerjük mint játékost, de ragaszkodunk néhány elvhez a pályán kívüli magatartásával kapcsolatban. Ha nem változik meg, nem igazoljuk le."

Konkrétumokat gabriel nem mondott, de vele egybehangzóan a Houston és a Miami képviselői is "kevéssé valószínűnek" tartották a szerződtetését. A Rocketsnek pedig a frissen lesántult Antoine Carr pótlására jönne jól csatárként Rodman, Pat Riley, a Heat edzője pedig kifejezetten szívesen látná őt a csapatban, ha annak szabályait betartaná.

Miért is ne menne Los Angelesbe? Az egy Rodmannek való város. Máris a média kedvence, filmszerep is jutott már neki, pankrátorként is jól érzi magát a bőrében. Az a vicces, hogy a Lakersnek jobban kell Rodman, mint fordítva. Nincs erőcsatáruk, és a 37 esztendős fenegyerek éppen kitöltené ezt az űrt. Fülbevalók és tetoválások ide vagy oda, ez az ember fantasztikus versenyző és úgy tépi a pattanót, mint senki más.

A kérdés az: vajon Hollywood felkészült-e a Féreg fogadására?

[mécs]

Ajánló: