Vágólapra másolva!

A Spurs Bryantet, a Pacers Iversont "élte túl" <br/>

Kobe Bryant és Allen Iverson ismét komoly veszélyt jelentettek ellenfeleikre, de a San Antonio Spurs és az Indiana Pacers így is 2-0-ra módosította a főcsoport-elődöntők állását a Los Angeles Lakers, illetve a Philadelphia 76ers ellen.

Fotó: Reuters

Bryant eredményes volt,
de nem eléggé

Duncan 21, Sean Elliott 19, David Robinson 16 pontot dobott, míg a vendégeknél Shaquille O'Neal és Glen Rice, a Lakers legjobb dobói csak fejenként 16-ra voltak képesek.

Szombaton és vasárnap a Lakers inglewoodi csarnokában folytatódik a párharc.

Indianapolisban Allen Iverson 13 pontot dobott a negyedik negyedben, a Philadelphia 76ers kikapott a Pacerstől, amely így a Spurshöz hasonlóan 2-0-ra vezet. Iverson iszonyú rosszul játszott a mecs háromnegyed részében, 4/19-es mrezőnymutatót produkálva. A záró szakaszban aztán vezetésével a Philadelphia ledolgozta az Indiana 17 pontos vezetését.

A Pacers 12-szer nyert hazai pályán sorozatban, most azonban majdnem veszített, és a következő két mérkőzésre Philadelphiában kerül sor.

pont

lepattanó

asziszt

Indiana Pacers

85

Smits 25

D. Davis 14

Jackson 14

Philadelphia 76ers

82

Iverson 23

Ratliff 12

Snow 6

San Antonio Spurs

79

Duncan 21

Duncan 8

Johnson 10

Los Angeles Lakers

76

Bryant 28

Bryant, O'Neal, Reid 8

Bryant 4

Š Copyright Reuters Limited. Š Hungarian translation Origo. Minden jog fenntartva.
A jelen képernyő Reuters-tartalmának a Reuters írásbeli engedélye nélkül történő közzététele vagy terjesztése kifejezetten tilos.



Ajánló: